Vichy Liftactiv Serum 10 ochi si gene (15 ml)

Pret redus
Vichy Liftactiv Serum 10 ochi si gene (15 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 10 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 10 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 2,00 lei.


Efect de iluminare instantanee si lifting pentru a accentua si intineri privirea.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

105,55 lei

in loc de 119,68 lei

Disponibilitate: Stoc limitat

1 produs in stoc

Vichy Liftactiv Serum 10 ochi si gene (15 ml)

Dupa 10 ani de cercetare Vichy dovedeste ca Sursa Dermului este cel mai activ si important dintre toate straturile pielii, deoarece el determina, de unul singur, regenerarea integrala a pielii. Sub impulsul sau, sunt create noi celule, noi fibre si noi schimburi vitale, peste tot in piele.

 

Localizat in partea superioara a dermului, acest strat de celule este cunoscut in literatura de specialitate sub numele de Derm Papilar. Rolul sau nu a fost pana acum determinat.

 

Inovatie: Primul serum anti-imbatranire pentru ochi si fortifiant pentru gene, de la vichy, cu Ramnoza, ceramide si particule reflectorizante cu efect instantaneu.

 

Ramnoza este un zahar ce se gaseste in mod natural in anumite plante braziliene (ex.Uncaria) sau in anumiti copaci (ex. mesteacanul argintiu), fiind recunoscuta in farmacopee pentru proprietatile sale calmante.

 

Dupa scanarea a peste 50 de molecule, Vichy a identificat pentru prima data puterea extraordinara antirid a Ramnozei care, aplicata in concentratie mare (5%), este cel mai puternic agent capabil sa reactiveze Sursa Dermului

 

Aplicare:

Cu varful degetelor, pe toata zona conturului ochilor. Textura satinata va oferi ochilor o senzatie de prospetime

 

Prezentare:

Tub de 15 ml

 

Producator:

Vichy

Vichy Liftactiv Serum 10 ochi si gene (15 ml) <h3>Vichy Liftactiv Serum 10 ochi si gene (15 ml)</h3> <p>Dupa 10 ani de cercetare Vichy dovedeste ca Sursa Dermului este cel mai activ si important dintre toate straturile pielii, deoarece el determina, de unul singur, regenerarea integrala a pielii. Sub impulsul sau, sunt create noi celule, noi fibre si noi schimburi vitale, peste tot in piele.</p> <p> </p> <p>Localizat in partea superioara a dermului, acest strat de celule este cunoscut in literatura de specialitate sub numele de Derm Papilar. Rolul sau nu a fost pana acum determinat.</p> <p> </p> <p>Inovatie: Primul serum anti-imbatranire pentru ochi si fortifiant pentru gene, de la vichy, cu Ramnoza, ceramide si particule reflectorizante cu efect instantaneu.</p> <p> </p> <p>Ramnoza este un zahar ce se gaseste in mod natural in anumite plante braziliene (ex.Uncaria) sau in anumiti copaci (ex. mesteacanul argintiu), fiind recunoscuta in farmacopee pentru proprietatile sale calmante.</p> <p> </p> <p>Dupa scanarea a peste 50 de molecule, Vichy a identificat pentru prima data puterea extraordinara antirid a Ramnozei care, aplicata in concentratie mare (5%), este cel mai puternic agent capabil sa reactiveze Sursa Dermului</p> <p> </p> <h3>Aplicare:</h3> <p>Cu varful degetelor, pe toata zona conturului ochilor. Textura satinata va oferi ochilor o senzatie de prospetime</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Tub de 15 ml</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Vichy</p>
96,52 lei
>