Ivatherm Ivapur A.I. Akne-Syt crema pentru piele grasa cu imperfectiuni servere, 30 ml

Pret redus
Ivatherm Ivapur A.I. Akne-Syt crema pentru piele grasa cu imperfectiuni servere, 30 ml

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 4 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 4 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,80 lei.


Accelereaza eliminarea cosurilor si previne reaparitia lor, reduce riscul aparitiei cicatricilor. Are toleranta excelenta.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

41,66 lei

in loc de 47,24 lei

Disponibilitate: Stoc limitat

6 produse in stoc

Ivatherm Ivapur A.I. Akne-Syt crema pentru piele grasa cu imperfectiuni servere (30 ml)

Indicatii:

  • Piele grasa cu imperfectiuni severe(cosuri, inflamatii).
  • Are actiune intensa asupra imperfectiunilor severe.
  • Accelereaza eliminarea cosurilor si previne reaparitia lor, reduce riscul aparitiei cicatricilor. Are toleranta excelenta.

 

Compozitie:

Syntenol A este un ingredient inovator care actioneaza la mai multe nivele. El reduce secretia de sebum si franeaza proliferarea microorganismelor responsabile de imperfectiuni.

Acidul salicilic si acidul glicolic curata porii in profunzime si elimina celulele moarte responsabile de obstructia lor.

Octopirox franeaza proliferarea microorganismelor responsabile de imperfectiuni.
Gluconatul de Zinc purifiant si reglator de sebum, impiedica proliferarea microorganismelor responsabile de imperfectiuni.

Apa termala Herculane atenueaza iritatiile prin proprietatile calmante si antiiritante.

 

Mod de utilizare:

Aplicati dimineata si seara pe fata curatata in prealabil cu grija , ideal cu IVAPUR , gel spumant purifiant pentru piele mixta sau garasa. Evitati contactul cu ochii. Constituie o baza excelenta baza de machiaj.

 

Prezentare:

Flacon 30 ml

 

Producator:

Ivatherm

Ivatherm Ivapur A.I. Akne-Syt crema pentru piele grasa cu imperfectiuni servere, 30 ml <h2>Ivatherm Ivapur A.I. Akne-Syt crema pentru piele grasa cu imperfectiuni servere (30 ml)</h2> <h3>Indicatii:</h3> <ul> <li><span style="font-family: Arial; font-size: 12px; font-style: normal;">Piele grasa cu imperfectiuni severe(cosuri, inflamatii).</span></li> <li><span style="font-family: Arial; font-size: 12px; font-style: normal;">Are actiune intensa asupra imperfectiunilor severe.</span></li> <li><span style="font-family: Arial; font-size: 12px; font-style: normal;">Accelereaza eliminarea cosurilor si previne reaparitia lor, reduce riscul aparitiei cicatricilor. Are toleranta excelenta.</span></li> </ul> <p> </p> <h3>Compozitie:</h3> <p><em>Syntenol A</em> este un ingredient inovator care actioneaza la mai multe nivele. El reduce secretia de sebum si franeaza proliferarea microorganismelor responsabile de imperfectiuni.</p> <p><em>Acidul salicilic si acidul glicolic</em> curata porii in profunzime si elimina celulele moarte responsabile de obstructia lor.</p> <p><em>Octopirox</em> franeaza proliferarea microorganismelor responsabile de imperfectiuni.<br /><em>Gluconatul de Zinc</em> purifiant si reglator de sebum, impiedica proliferarea microorganismelor responsabile de imperfectiuni.</p> <p><em>Apa termala Herculane</em> atenueaza iritatiile prin proprietatile calmante si antiiritante.</p> <p> </p> <h3>Mod de utilizare:</h3> <p>Aplicati dimineata si seara pe fata curatata in prealabil cu grija , ideal cu IVAPUR , gel spumant purifiant pentru piele mixta sau garasa. Evitati contactul cu ochii. Constituie o baza excelenta baza de machiaj.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Flacon 30 ml</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Ivatherm</p>
38,10 lei
>