Bioderma Sensibio Contur Ochi (15 ml)

Pret redus
Bioderma Sensibio Contur Ochi (15 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 4 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 4 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,80 lei.


Gel contur de ochi calmant, hidratant, antipungi pentru pielea sensibila si netoleranta

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

43,05 lei

in loc de 48,82 lei

Disponibilitate: Stoc limitat

1 produs in stoc

Bioderma Sensibio Contur Ochi (15 ml)

Mod de actiune:

  • Non-comedogen si hipoalergenic, Sensibio Contur Ochi este o baza pentru machiaj, fiind potrivit si pentru persoanele care poarta lentile de contact.
  • Un nou pas inainte in tratamentul pielii sensibile si intolerante, complexul patentatToléridine® actioneaza rapid si durabil impotriva inflamatiilor. Creste pragul de toleranta cutanata. Pielea este mai rezistenta si mai bine protejata impotriva agresiunilor exterioare, devenind mai putin reactiva.
  • Sensibio Contur Ochi calmeaza instantaneu senzatia de disconfort si iritatie.
  • Agentii decongestionanti din Sensibio Contur Ochi reduc pungile. Ingredientii activi restructuranti reduc si ridurile fine. Agentii hidratanti cresc confortul cutanat
  • Formulat cu ingredienti activi neagresivi, riguros selectati, fara parfum si fara parabeni,Sensibio Contur Ochi garanteaza o toleranta cutanata si oculara optima.

 

Mod de utilizare:

  • Masati delicat pâna când crema se absoarbe in totalitate.
  • Aplicati Sensibio Contur Ochi o data sau de doua ori pe zi, pe pielea curatata in prealabil, ideal cu Sensibio H20 sau Sensibio Lapte Demachiant.

 

Prezentare:

Flacon 15 ml;

 

Producator:

Bioderma

Bioderma Sensibio Contur Ochi (15 ml) <h2>Bioderma Sensibio Contur Ochi (15 ml)</h2> <h3>Mod de actiune:</h3> <ul> <li>Non-comedogen si hipoalergenic, Sensibio Contur Ochi este o baza pentru machiaj, fiind potrivit si pentru persoanele care poarta lentile de contact.</li> <li>Un nou pas inainte in tratamentul pielii sensibile si intolerante, complexul patentatToléridine® actioneaza rapid si durabil impotriva inflamatiilor. Creste pragul de toleranta cutanata. Pielea este mai rezistenta si mai bine protejata impotriva agresiunilor exterioare, devenind mai putin reactiva.</li> <li>Sensibio Contur Ochi calmeaza instantaneu senzatia de disconfort si iritatie.</li> <li>Agentii decongestionanti din Sensibio Contur Ochi reduc pungile. Ingredientii activi restructuranti reduc si ridurile fine. Agentii hidratanti cresc confortul cutanat</li> <li>Formulat cu ingredienti activi neagresivi, riguros selectati, fara parfum si fara parabeni,Sensibio Contur Ochi garanteaza o toleranta cutanata si oculara optima.</li> </ul> <p> </p> <h3>Mod de utilizare:</h3> <ul> <li>Masati delicat pâna când crema se absoarbe in totalitate.</li> <li>Aplicati Sensibio Contur Ochi o data sau de doua ori pe zi, pe pielea curatata in prealabil, ideal cu Sensibio H20 sau Sensibio Lapte Demachiant.</li> </ul> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Flacon 15 ml;</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Bioderma</p>
39,37 lei
>