Bioderma Atoderm PO Zinc (100 ml)

Pret redus
Bioderma Atoderm PO Zinc (100 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 5 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 5 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,00 lei.


Ingrijire calmanta, purifiata si reparatoare pentru piele foarte uscata in puseu inflamator. Potrivita pentru sugari, copii si adulti, pentru pielea fetei si a corpului

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

53,47 lei

in loc de 60,64 lei

Disponibilitate: Stoc limitat

3 produse in stoc

Bioderma Atoderm PO Zinc (100 ml)

 

Mod de actiune:

  • Bogata in agenti purifianti, Atoderm PO zinc crema restrictioneaza proliferarea microorganismelor, elemente iritante responsabile de agravarea conditiei pielii. Atoderm PO zinc reduce rapid roseata.
  • Datorita eficientei agentilor sai umectanti si anti-deshidratanti, Atoderm PO zinc crema intareste bariera cutanata.
  • Pielea astfel hidratata isi regaseste catifelarea si supletea.
  • Usor de intins, Atoderm PO zinc crema patrunde rapid in piele.
  • Atoderm PO zinc crema garanteaza un nivel optim de toleranta.

 

Mod de folosire:

Aplicati Atoderm PO zinc crema o data sau de doua ori pe zi pe pielea curatata, ideal cu Atoderm Spumant sau Atoderm Sapun.

Când starea pielii se imbunatateste, recomandam ca tratament de intretinere Atoderm PP, ingrijire intensiva zilnica bio-reparatoare, ca tratament de intretinere sau Atoderm Crema, un produs ultra-gras de uz zilnic, cu efect protector si hidratant.

Atoderm PO zinc crema este recomandat in combinatie cu si dupa utilizarea dermocorticoizilor.

 

Prezentare:

Tub 100 ml

 

Producator:

Bioderma

Bioderma Atoderm PO Zinc (100 ml) <h2>Bioderma Atoderm PO Zinc (100 ml)</h2> <p> </p> <h3>Mod de actiune:</h3> <ul> <li>Bogata in agenti purifianti, Atoderm PO zinc crema restrictioneaza proliferarea microorganismelor, elemente iritante responsabile de agravarea conditiei pielii. Atoderm PO zinc reduce rapid roseata.</li> <li>Datorita eficientei agentilor sai umectanti si anti-deshidratanti, Atoderm PO zinc crema intareste bariera cutanata.</li> <li>Pielea astfel hidratata isi regaseste catifelarea si supletea.</li> <li>Usor de intins, Atoderm PO zinc crema patrunde rapid in piele.</li> <li>Atoderm PO zinc crema garanteaza un nivel optim de toleranta.</li> </ul> <p> </p> <h3>Mod de folosire:</h3> <p>Aplicati Atoderm PO zinc crema o data sau de doua ori pe zi pe pielea curatata, ideal cu Atoderm Spumant sau Atoderm Sapun.</p> <p>Când starea pielii se imbunatateste, recomandam ca tratament de intretinere Atoderm PP, ingrijire intensiva zilnica bio-reparatoare, ca tratament de intretinere sau Atoderm Crema, un produs ultra-gras de uz zilnic, cu efect protector si hidratant.</p> <p>Atoderm PO zinc crema este recomandat in combinatie cu si dupa utilizarea dermocorticoizilor.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Tub 100 ml</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Bioderma</p>
48,90 lei
>