Elmiplant Skin Lift Serum restructuran si fortifiant pentru ochi si buze (15 ml)

Pret redus
Elmiplant Skin Lift Serum restructuran si fortifiant pentru ochi si buze (15 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


Comorile naturii ofera pielii tale protectie si ferminate desavarsite.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

22,08 lei

in loc de 25,04 lei

Produs indisponibil

Elmiplant Skin Lift Serum restructuran si fortifiant pentru ochi si buze (15 ml)

Serumul Restructurant si Fortifiant pentru Ochi si Buze SKIN LIFT are o formula concentrata imbogatita cu Pudra de Perle, ingredient bogat in oligoelemente ce energizeaza intens pielea, restabilindu-i nivelul optim de hidratare. Avand un conţinut ridicat de lipopeptide, Complexul IDEALIFT stimuleaza sinteza de elastina si reface structura pielii.

Rezultate demonstrate clinic:

Dupa 28 de zile, conturul ochilor si al buzelor este vizibil imbunatatit. In jurul ochilor, suprafata ridurilor scade cu pana la 33%. Conturul ochilor este redefinit, pielea imbunatatindu-si fermitatea. Conturul buzelor este mai dens, ridurile verticale din jurul buzelor sunt reduse. (eficacitate demonstrata prin evaluare instrumentala si auto-evaluare pe 22 femei cu varste cuprinse intre 55-65 ani, timp de 4 saptamani)

Mod de utilizare:

Aplica in fiecare dimineata si seara masand usor cu miscari circulare in zona de contur a ochilor si a buzelor, dupa curatare. Textura non-grasa. Constituie o excelenta baza pentru machiaj.

Prezentare:

Tub de 15 ml

Producator:

Elmiplant

Elmiplant Skin Lift Serum restructuran si fortifiant pentru ochi si buze (15 ml) <p><strong>Elmiplant Skin Lift Serum restructuran si fortifiant pentru ochi si buze (15 ml)</strong></p> <p>Serumul Restructurant si Fortifiant pentru Ochi si Buze SKIN LIFT are o formula concentrata imbogatita cu Pudra de Perle, ingredient bogat in oligoelemente ce energizeaza intens pielea, restabilindu-i nivelul optim de hidratare. Avand un conţinut ridicat de lipopeptide, Complexul IDEALIFT stimuleaza sinteza de elastina si reface structura pielii.</p> <p>Rezultate demonstrate clinic:</p> <p>Dupa 28 de zile, conturul ochilor si al buzelor este vizibil imbunatatit. In jurul ochilor, suprafata ridurilor scade cu pana la 33%. Conturul ochilor este redefinit, pielea imbunatatindu-si fermitatea. Conturul buzelor este mai dens, ridurile verticale din jurul buzelor sunt reduse. (eficacitate demonstrata prin evaluare instrumentala si auto-evaluare pe 22 femei cu varste cuprinse intre 55-65 ani, timp de 4 saptamani)</p> <p><span style="font-family: Arial; font-size: 12px; font-style: normal;"><strong>Mod de utilizare:</strong></span></p> <p><span style="font-family: Arial; font-size: 12px; font-style: normal;"><strong></strong>Aplica in fiecare dimineata si seara masand usor cu miscari circulare in zona de contur a ochilor si a buzelor, dupa curatare. Textura non-grasa. Constituie o excelenta baza pentru machiaj.</span></p> <p><strong><span style="font-family: Arial; font-size: 12px; font-style: normal;">Prezentare:</span></strong></p> <p><span style="font-family: Arial; font-size: 12px; font-style: normal;">Tub de 15 ml</span></p> <p><strong><span style="font-size: 12px; font-style: normal;">Producator:</span></strong></p> <p>Elmiplant</p>
20,19 lei
>