Klorane Cure de force (125 ml)

Pret redus
Klorane Cure de force (125 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 13 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 13 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 2,60 lei.


Ser impotriva caderii parului si a fortifierii acestuia, dedicat alopeciei reactionale si a parului devitalizat. Contine un complex activ de chinina-cofeina

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

131,94 lei

in loc de 149,61 lei

Disponibilitate: Stoc limitat

1 produs in stoc

Klorane Cure de force (125 ml)

Mod de actiune:

Cura intensiva impotriva caderii parului pe baza unui complex activ de chinina si cafeina, cadere reactionala a parului, par lipsit de vigoare

 

Inovatie brevetata: combinatia exclusiva de chinina si cafeina.

Chinina, activ cu importante proprietati fortifiante, este concentrata intr-un extract ale carui virtuti simulante asupra bulbului pilos au fost demonstrate si brevetate de catre Klorane. Sub efectul de vector al cafeinei, molecula cu proprietati demonstrate de combatere a caderii parului, chinina devine hiperactiva atingand eficacitatea sa maxima.

 

Veritabil concentrat revitalizant, acest tratament propune o cura de recuperare integrala a vigorii parului, de la radacina pana la varf. La nivelul pielii capului, acesta stimuleaza foliculii pilosi si activeaza genele legate de producerea cheratinei, care stau la baza crearii podoabei noastre capilare. Combinat cu vitamina B5, selectata pentru actiunea sa fortifianta asupra parului, tratamentul de cura intensiva penetreaza fibrele capilare hidratandu-le si facandu-le mai rezistente.

 

Cresterea parului este reactivata si caderea combatuta. Consolidat din interior, parul devine mai rezistent si mai viguros: acesta rezista mai bine perioadelor de oboseala si de stres.

 

Testat sub control dermatologic - fara parabeni.

 

Mod de utilizare:

Aplicati pe parul uscat sau zvantat dupa folosirea samponului cu extract de chinina:

  • 10 pulverizari pe 10 carari ale capului.
  • 5 pulverizari pe lungimea parului.

Masati pentru a facilita penetrarea apoi aranjati parul. Nu clatiti.

 

Tratament recomandat:

  • 2-3 aplicari pe saptamana timp de minim 6 saptamani. Rezultate optime dupa 12 saptamani.
  • Un flacon = 12 saptamani de tratament.

Nu pulverizati inspre ochi, nu inhalati, utilizati in spatii bine aerisite, in cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta.

Eficacitate demonstrata

 

Utilizare placuta

Acest tratament imbina eficacitatea cu placerea utilizarii:

  • Par non-gras, nelipicios: 82%*
  • Par usor de aranjat: 95%*
  • Note lemnoase si proaspete.

 

* Test de utilizare efectuat asupra a 84 de subiecti care au utilizat tratamentul timp de 6 saptamani. % nivel de satisfactie.

 

Eficacitatea sa este chiar mai mare dupa 12 saptamani de tratament.

 

Eficacitate de la radacina pana la varf.

 

Prezentare:

Spray de 125 ml

 

Producator:

Pierre Fabre

Klorane Cure de force (125 ml) <h3>Klorane Cure de force (125 ml)</h3> <h2>Mod de actiune:</h2> <p>Cura intensiva impotriva caderii parului pe baza unui complex activ de chinina si cafeina, cadere reactionala a parului, par lipsit de vigoare</p> <p> </p> <p>Inovatie brevetata: combinatia exclusiva de chinina si cafeina.</p> <p>Chinina, activ cu importante proprietati fortifiante, este concentrata intr-un extract ale carui virtuti simulante asupra bulbului pilos au fost demonstrate si brevetate de catre Klorane. Sub efectul de vector al cafeinei, molecula cu proprietati demonstrate de combatere a caderii parului, chinina devine hiperactiva atingand eficacitatea sa maxima.</p> <p> </p> <p>Veritabil concentrat revitalizant, acest tratament propune o cura de recuperare integrala a vigorii parului, de la radacina pana la varf. La nivelul pielii capului, acesta stimuleaza foliculii pilosi si activeaza genele legate de producerea cheratinei, care stau la baza crearii podoabei noastre capilare. Combinat cu vitamina B5, selectata pentru actiunea sa fortifianta asupra parului, tratamentul de cura intensiva penetreaza fibrele capilare hidratandu-le si facandu-le mai rezistente.</p> <p> </p> <p>Cresterea parului este reactivata si caderea combatuta. Consolidat din interior, parul devine mai rezistent si mai viguros: acesta rezista mai bine perioadelor de oboseala si de stres.</p> <p> </p> <p>Testat sub control dermatologic - fara parabeni.</p> <p> </p> <h3>Mod de utilizare:</h3> <p>Aplicati pe parul uscat sau zvantat dupa folosirea samponului cu extract de chinina:</p> <ul> <li>10 pulverizari pe 10 carari ale capului.</li> <li>5 pulverizari pe lungimea parului.</li> </ul> <p>Masati pentru a facilita penetrarea apoi aranjati parul. Nu clatiti.</p> <p> </p> <h3>Tratament recomandat:</h3> <ul> <li>2-3 aplicari pe saptamana timp de minim 6 saptamani. Rezultate optime dupa 12 saptamani.</li> <li>Un flacon = 12 saptamani de tratament.</li> </ul> <p>Nu pulverizati inspre ochi, nu inhalati, utilizati in spatii bine aerisite, in cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta.</p> <p>Eficacitate demonstrata</p> <p> </p> <p>Utilizare placuta</p> <p>Acest tratament imbina eficacitatea cu placerea utilizarii:</p> <ul> <li>Par non-gras, nelipicios: 82%*</li> <li>Par usor de aranjat: 95%*</li> <li>Note lemnoase si proaspete.</li> </ul> <p> </p> <p>* Test de utilizare efectuat asupra a 84 de subiecti care au utilizat tratamentul timp de 6 saptamani. % nivel de satisfactie.</p> <p> </p> <p>Eficacitatea sa este chiar mai mare dupa 12 saptamani de tratament.</p> <p> </p> <p>Eficacitate de la radacina pana la varf.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Spray de 125 ml</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Pierre Fabre</p>
120,65 lei
>