Farmec Dizolvant hidratant cu vitamina B5 si uleiuri vegetale (fara acetona, 50 ml)

Pret redus
Farmec Dizolvant hidratant cu vitamina B5 si uleiuri vegetale (fara acetona, 50 ml)

Acest produs nu are puncte de loialitate.


Recomandat pentru unghiile care au nevoie de un plus de hidratare.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

4,44 lei

in loc de 5,04 lei

Produs indisponibil

Farmec Dizolvant hidratant cu vitamina B5 si uleiuri vegetale (fara acetona, 50 ml)

 

Folosind acest dizolvant bifazic, cu o formulare modernă, unghiile vor deveni mai rezistente şi mai elastice.

 

Beneficii:

Lipsa acetonei din formulare face acest dizolvant mai puţin agresiv şi astfel se asigură o curăţare sănătoasă a unghiei.

 

Mod de utilizare:

Agită bine pentru omogenizare, iar apoi şterge unghiile cu un tampon de vată îmbibat cu dizolvant. Foloseşte pe urmă Loţiunea pentru tratarea unghiilor cu Vitamina B5.

 

Prezentare:

Flacon de 50 ml

 

Producator:

Farmec

Farmec Dizolvant hidratant cu vitamina B5 si uleiuri vegetale (fara acetona, 50 ml) <p><strong>Farmec Dizolvant hidratant cu vitamina B5 si uleiuri vegetale (fara acetona, 50 ml)</strong></p> <p> </p> <p>Folosind acest dizolvant bifazic, cu o formulare modernă, unghiile vor deveni mai rezistente şi mai elastice.</p> <p> </p> <p><strong>Beneficii:</strong></p> <p>Lipsa acetonei din formulare face acest dizolvant mai puţin agresiv şi astfel se asigură o curăţare sănătoasă a unghiei.</p> <p> </p> <p><strong>Mod de utilizare:</strong></p> <p>Agită bine pentru omogenizare, iar apoi şterge unghiile cu un tampon de vată îmbibat cu dizolvant. Foloseşte pe urmă Loţiunea pentru tratarea unghiilor cu Vitamina B5.</p> <p> </p> <p><strong>Prezentare:</strong></p> <p>Flacon de 50 ml</p> <p> </p> <p><strong>Producator:</strong></p> <p>Farmec</p>
4,06 lei
>