Farmec Dizolvant pentru lac de unghii (200 ml)

Pret redus
Farmec Dizolvant pentru lac de unghii (200 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Într-un timp foarte scurt vei avea unghiile curăţate şi gata pentru o nouă vopsire

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

10,42 lei

in loc de 11,81 lei

Produs indisponibil

Farmec Dizolvant pentru lac de unghii (200 ml)

Acest dizolvant îndepărtează urmele de lac de pe unghii, fără să le degreseze, datorită conţinutului bogat în Ulei Mineral.

 

Mod de utilizare:

Cu un tampon de vată îmbibat cu dizolvant, şterge unghiile. Alege-ţi din paleta de nuanţe Farmec Ultrarezistent – lac de unghii, noua culoare pentru unghiile tale.

 

Prezentare:

Flacon de 200 ml

 

Producator:

Farmec

Farmec Dizolvant pentru lac de unghii (200 ml) <p><strong>Farmec Dizolvant pentru lac de unghii (200 ml)</strong></p> <p>Acest dizolvant îndepărtează urmele de lac de pe unghii, fără să le degreseze, datorită conţinutului bogat în Ulei Mineral.</p> <p> </p> <p><strong>Mod de utilizare:</strong></p> <p>Cu un tampon de vată îmbibat cu dizolvant, şterge unghiile. Alege-ţi din paleta de nuanţe Farmec Ultrarezistent – lac de unghii, noua culoare pentru unghiile tale.</p> <p> </p> <p><strong>Prezentare:</strong></p> <p>Flacon de 200 ml</p> <p> </p> <p><strong>Producator:</strong></p> <p>Farmec</p>
9,53 lei
>