Farmec Natural Sampon 2 in 1 cu argan (400 ml)

Pret redus
Farmec Natural Sampon 2 in 1 cu argan (400 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Formula delicată - şampon & balsam asigură o degresare neagresivă, potrivită părului vopsit, uscat, aspru, lăsându-l uşor de pieptănat şi de aranjat.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

10,97 lei

in loc de 12,44 lei

Disponibilitate: Stoc limitat

1 produs in stoc

Farmec Natural Sampon 2 in 1 cu argan (400 ml)

 

Actiune:

Uleiul de argan, bogat în omega-6, omega-9 și vitamine, hidratează părul uscat și friabil. Împreună cu Keratina din compoziție, fortifică firul de păr, prevenind despicarea vârfurilor, uscarea și ruperea firelor de păr.

 

Mod de utilizare:

Se aplică pe părul umed, se masează uşor şi se clăteşte cu apă din abundenţă

 

Prezentare:

Flacon de 400 ml

 

Producator:

Farmec

Farmec Natural Sampon 2 in 1 cu argan (400 ml) <p><strong>Farmec Natural Sampon 2 in 1 cu argan (400 ml)</strong></p> <p> </p> <p><strong>Actiune:</strong></p> <p>Uleiul de argan, bogat în omega-6, omega-9 și vitamine, hidratează părul uscat și friabil. Împreună cu Keratina din compoziție, fortifică firul de păr, prevenind despicarea vârfurilor, uscarea și ruperea firelor de păr.</p> <p> </p> <p><strong>Mod de utilizare:</strong></p> <p><span>Se aplică pe părul umed, se masează uşor şi se clăteşte cu apă din abundenţă</span></p> <p> </p> <p><strong>Prezentare:</strong></p> <p>Flacon de 400 ml</p> <p> </p> <p><strong>Producator:</strong></p> <p>Farmec</p>
10,03 lei
>