Gerovital Plant Tratament Ser Sebum Control (100 ml)

Pret redus
Gerovital Plant Tratament Ser Sebum Control (100 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Serul Sebum control actioneaza pentru normalizarea secretiei de la nivelul scalpului si combaterea matretii seboreice, si astfel se reduce nevoia spalarilor frecvente.


Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

14,86 lei

in loc de 16,85 lei

Disponibilitate: Stoc limitat

1 produs in stoc

Gerovital Plant Ser Sebum Control (100 ml)

Parul gras constituie o problema pentru foarte multe persoane. Din cauza secretiei excesive de sebum, parul pare a fi permanent murdar, neingrijit si lipsit de stralucire. ingrijirea parului gras este, asadar, o sarcina cotidiana care necesita nu doar timp, ci si foarte multa atentie.

 

Destinat ingrijirii intensive a parului gras, serul contine aceleasi principii active ca si samponul Sebum control, este imbogatit cu Biocapigen care potenteaza actiunea Sebarylului si cu glucoza care ofera sursa de energie necesara unui metabolism capilar sanatos.

 

Mod de utilizare:

Dupa fiecare spalare cu samponul Sebum Control stergeti bine cu prosopul si aplicati la radacina serul, fara sa-l limpeziti. Masati usor scalpul aproximativ 3 minute pentru absorbtia principiilor active si stimularea metabolismului celular sanatos.

 

Prezentare:

Flacon de 100 ml

 

Producator:

Farmec

Gerovital Plant Tratament Ser Sebum Control (100 ml) <h2>Gerovital Plant Ser Sebum Control (100 ml) </h2> <p>Parul gras constituie o problema pentru foarte multe persoane. Din cauza secretiei excesive de sebum, parul pare a fi permanent murdar, neingrijit si lipsit de stralucire. ingrijirea parului gras este, asadar, o sarcina cotidiana care necesita nu doar timp, ci si foarte multa atentie.</p> <p> </p> <p>Destinat ingrijirii intensive a parului gras, serul contine aceleasi principii active ca si samponul Sebum control, este imbogatit cu Biocapigen care potenteaza actiunea Sebarylului si cu glucoza care ofera sursa de energie necesara unui metabolism capilar sanatos.</p> <p> </p> <h3>Mod de utilizare:</h3> <p>Dupa fiecare spalare cu samponul Sebum Control stergeti bine cu prosopul si aplicati la radacina serul, fara sa-l limpeziti. Masati usor scalpul aproximativ 3 minute pentru absorbtia principiilor active si stimularea metabolismului celular sanatos.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Flacon de 100 ml</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Farmec</p>
13,59 lei
>