Gerovital Plant Tratament Pro Color Masca pentru par (200 ml)

Pret redus
Gerovital Plant Tratament Pro Color Masca pentru par (200 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Filtrele UV previn decolorarea și distrugerea firului de păr datorită razelor solare. Complexul de keratină, panthenol și vitamina E restructurează, rehidratează și hrănesc firul de păr.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

18,89 lei

in loc de 21,42 lei

Produs indisponibil

Gerovital Plant Pro Color Masca pentru par (200 ml)

 

Vopselele de păr acționează chimic asupra structurii firului de păr, iar efectele negative sunt evidente: uscarea părului, cădere excesivă, ruperea ușoară la pieptănare, etc. De aceea este imperios necesar un tratament permanet de hidratare a părului, dar care, în același timp să păstreze culoarea părului cât mai vie și mai strălucitoare.

Îmbogațită cu filtre UV, keratină și vitamina E, masca protejează culoarea părului vopsit și strălucirea acestuia și hrănește în profunzime, contracareaza efectul distrugător al vopselelor asupra părului.

 

Mod de utilizare:
Se aplică pe părul umed, proaspăt spălat, pe toată lungimea părului. Se lasă să acționeze 5-10 min, apoi se clătește bine.

 

Prezentare:

Cutie de 200 ml

 

Producator:

Farmec

Gerovital Plant Tratament Pro Color Masca pentru par (200 ml) <p><strong>Gerovital Plant Pro Color Masca pentru par (200 ml)</strong></p> <p> </p> <p>Vopselele de păr acționează chimic asupra structurii firului de păr, iar efectele negative sunt evidente: uscarea părului, cădere excesivă, ruperea ușoară la pieptănare, etc. De aceea este imperios necesar un tratament permanet de hidratare a părului, dar care, în același timp să păstreze culoarea părului cât mai vie și mai strălucitoare.</p> <p>Îmbogațită cu filtre UV, keratină și vitamina E, masca protejează culoarea părului vopsit și strălucirea acestuia și hrănește în profunzime, contracareaza efectul distrugător al vopselelor asupra părului.</p> <p> </p> <p><strong>Mod de utilizare:</strong><br />Se aplică pe părul umed, proaspăt spălat, pe toată lungimea părului. Se lasă să acționeze 5-10 min, apoi se clătește bine.</p> <p> </p> <p><strong>Prezentare:</strong></p> <p>Cutie de 200 ml</p> <p> </p> <p><strong>Producator:</strong></p> <p>Farmec</p>
17,27 lei
>