Gerovital H3 Crema semigrasa lift intensiv hidratanta de zi (50 ml)

Pret redus
Gerovital H3 Crema semigrasa lift intensiv hidratanta de zi (50 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


Tenul devine neted, luminos şi plin de vitalitate.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

24,16 lei

in loc de 27,40 lei

Produs indisponibil

Gerovital H3 Crema semigrasa lift intensiv hidratanta de zi (50 ml)

 

Gama Gerovital H3 este formula originală Prof. Dr. Ana Aslan cu două îmbunătăţiri majore aduse de Farmec:

  • o textură care deşi grasă/semi-grasă este uşor asimilată şi de un ten mai tânăr. Astfel Gerovital H3 devine un tratament nu numai pentru probleme de îmbătrânire instalate, dar şi pentru prevenirea semnelor îmbătrânirii care apar în jurul vârstei de 30 de ani.
  • un efect "lift" intensiv, asigurat de Sepilift, ingredient special, capabil să regenereze fibrele elastice din piele.

 

Indicatii:

Crema împiedică formarea ridurilor şi îmbătrânirea prematură a tenului. Crema se absoarbe uşor în piele, fără a lăsa senzaţia de gras.

Cu un conţinut redus de grăsimi, o structură uşoară şi lejeră, dar concentrat în principii active - Elastina, Hialuronatul de Sodiu, extractul de castraveţi şi Vitamina E - produsul are o acţiune complexă asupra tenurilor mature şi deshidratate.

Efectul lift este asigurat de Sepilift - un ingredient special capabil să regenereze fibrele elastice din derm. Uleiurile încorporate în structură: Squalane, Ulei Avocado, Unt de Cacao - refac pelicula protectoare a pielii, împiedicând deshidratarea acesteia.

 

Mod de utilizare:

Se aplică în strat subţire zilnic, dimineaţa, pe faţă, gât şi decolteu

 

Prezentare:

Cutie de 50 ml

 

Producator:

Farmec

Gerovital H3 Crema semigrasa lift intensiv hidratanta de zi (50 ml) <p><strong>Gerovital H3 Crema semigrasa lift intensiv hidratanta de zi (50 ml)</strong></p> <p> </p> <p>Gama Gerovital H3 este formula originală Prof. Dr. Ana Aslan cu două îmbunătăţiri majore aduse de Farmec:</p> <ul> <li><span style="font-family: Arial; font-size: 12px; font-style: normal;">o textură care deşi grasă/semi-grasă este uşor asimilată şi de un ten mai tânăr. Astfel Gerovital H3 devine un tratament nu numai pentru probleme de îmbătrânire instalate, dar şi pentru prevenirea semnelor îmbătrânirii care apar în jurul vârstei de 30 de ani.</span></li> <li><span style="font-family: Arial; font-size: 12px; font-style: normal;">un efect "lift" intensiv, asigurat de Sepilift, ingredient special, capabil să regenereze fibrele elastice din piele.</span></li> </ul> <p> </p> <p><strong>Indicatii:</strong></p> <p>Crema împiedică formarea ridurilor şi îmbătrânirea prematură a tenului. Crema se absoarbe uşor în piele, fără a lăsa senzaţia de gras.</p> <p>Cu un conţinut redus de grăsimi, o structură uşoară şi lejeră, dar concentrat în principii active - Elastina, Hialuronatul de Sodiu, extractul de castraveţi şi Vitamina E - produsul are o acţiune complexă asupra tenurilor mature şi deshidratate.</p> <p>Efectul lift este asigurat de Sepilift - un ingredient special capabil să regenereze fibrele elastice din derm. Uleiurile încorporate în structură: Squalane, Ulei Avocado, Unt de Cacao - refac pelicula protectoare a pielii, împiedicând deshidratarea acesteia.</p> <p> </p> <p><strong>Mod de utilizare:</strong></p> <p><span>Se aplică în strat subţire zilnic, dimineaţa, pe faţă, gât şi decolteu</span></p> <p> </p> <p><strong><span style="font-family: Arial; font-size: 12px; font-style: normal;">Prezentare:</span></strong></p> <p><span style="font-family: Arial; font-size: 12px; font-style: normal;">Cutie de 50 ml</span></p> <p> </p> <p><strong><span style="font-family: Arial; font-size: 12px; font-style: normal;">Producator:</span></strong></p> <p><span style="font-family: Arial; font-size: 12px; font-style: normal;">Farmec</span></p>
22,10 lei
>