Plantextrakt Polygemma 1 Stomac (50 ml)

Pret redus
Plantextrakt Polygemma 1 Stomac (50 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Ajuta la ameliorarea simptomelor din tulburari digestive.

Protejeaza stomacul, ajuta la reglarea aciditatii gastrice si sustine digestia.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

18,75 lei

in loc de 21,26 lei

Produs indisponibil

Plantextrakt Polygemma 1 Stomac (50 ml)

 

Compozitie/100g: extracte gemoterapice din muguri de Smochin-Ficus carica MGglutinosa (1:20) 10g, muguri de Arin negru - Alnus glutinosa MG (1:20) 10g. Contine 10% vol. alcool etilic din cereale si 70% glicerina. Valoare energetica: 2,03 kcal/g.

 

Recomandari:

Protejeaza stomacul, ajuta la reglarea aciditatii gastrice si sustine digestia.
Ajuta la ameliorarea simptomelor din tulburari digestive.

 

Mod de administrare:

Adulti: cate 2ml de 2 ori pe zi, diluati in putina apa, inainte de mese.

In cazuri acute se pot administra 4-5 pe zi in primele 2-3 zile, apoi se continua cu doza standard cel putin 7 zile. In cazuri cronice sau recidivante se recomanda cure de 1-2 luni cu posibilitatea de repetare la nevoie.

Produs opalescent! A se agita inainte de folosire!

A nu se administra produsul in sarcina si alaptare.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!

Daca simptomele nu dispar este necesara consultarea medicului.

 

Prezentare:

Flacon de 50 ml

 

Producator:

Plantextrakt

Plantextrakt Polygemma 1 Stomac (50 ml) <p><strong>Plantextrakt Polygemma 1 Stomac (50 ml)</strong></p> <p> </p> <p>Compozitie/100g: extracte gemoterapice din muguri de Smochin-Ficus carica MGglutinosa (1:20) 10g, muguri de Arin negru - Alnus glutinosa MG (1:20) 10g. Contine 10% vol. alcool etilic din cereale si 70% glicerina. Valoare energetica: 2,03 kcal/g.</p> <p> </p> <p><strong>Recomandari:</strong></p> <p>Protejeaza stomacul, ajuta la reglarea aciditatii gastrice si sustine digestia.<br />Ajuta la ameliorarea simptomelor din tulburari digestive.</p> <p> </p> <p><strong>Mod de administrare</strong>:</p> <p>Adulti: cate 2ml de 2 ori pe zi, diluati in putina apa, inainte de mese.</p> <p>In cazuri acute se pot administra 4-5 pe zi in primele 2-3 zile, apoi se continua cu doza standard cel putin 7 zile. In cazuri cronice sau recidivante se recomanda cure de 1-2 luni cu posibilitatea de repetare la nevoie.</p> <p>Produs opalescent! A se agita inainte de folosire!</p> <p>A nu se administra produsul in sarcina si alaptare.<br />A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!</p> <p>Daca simptomele nu dispar este necesara consultarea medicului.</p> <p> </p> <p><strong>Prezentare:</strong></p> <p>Flacon de 50 ml</p> <p> </p> <p><strong>Producator:</strong></p> <p>Plantextrakt</p>
17,15 lei
>