Autan Family Care Lotiune - repelent pentru tantari (100 ml)

Pret redus
Autan Family Care Lotiune - repelent pentru tantari (100 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Ofera protectie eficienta si de lunga durata impotriva insectelor.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

16,15 lei

in loc de 18,31 lei

Produs indisponibil

Autan Family Care Lotiune - repelent pentru tantari (100 ml)

 

Indicatii:

Pentru o protectie eficienta si de lunga durata, produsele din gama AUTAN Family se aplica pe toate zonele expuse de pe corp, de mai multe ori pe zi, actionand ca un scut protector impotriva insectelor, lasand in acelasi timp pielea sa respire natural.

 

Compozitie:

Produsele din gama AUTAN Family nu contin coloranti sau conservanti si nu lasa pelicula grasa pe piele. Avand o formula delicata, pot fi utilizate pe orice tip de piele. De aceea, oricine poate folosi produsele din gama AUTAN Family, chiar si copiii (peste 2 ani) sau persoanele cu pielea sensibila.
Autan Family Care Lotiune asigura o protectie eficienta timp de 4 ore .
Formula este testata dermatologic si contine substante hidratante si Aloe Vera .
Produsul poate fi utilizat de copii cu varsta mai mare de 2 ani .

 

Mod de administrare:
Pulverizati lotiunea pe pielea expusa si intindeti-o cu mana .
Pentru fata : se aplica pe mainile adultilor si se aplica cu multa grija pe fata adultilor sau a copiilor , evitand contactul cu ochii si gura .
Reaplicarea este indicata cand eficienta produsului incepe sa scada .
A nu se aplica pe pielea arsa de soare , iritata , ranita .
A nu se aplica copiilor cu varsta mai mica de 2 ani .
In cazul aparitiei unor iritatii , incetati utilizarea produsului .

 

Prezentare:

Flacon de 100 ml

 

Producator:

Johnson&Johnson

Autan Family Care Lotiune - repelent pentru tantari (100 ml) <p><strong>Autan Family Care Lotiune - repelent pentru tantari (100 ml)</strong></p> <p> </p> <p><strong>Indicatii:</strong></p> <p>Pentru o protectie eficienta si de lunga durata, produsele din gama AUTAN Family se aplica pe toate zonele expuse de pe corp, de mai multe ori pe zi, actionand ca un scut protector impotriva insectelor, lasand in acelasi timp pielea sa respire natural.</p> <p> </p> <p><strong>Compozitie:</strong></p> <p>Produsele din gama AUTAN Family nu contin coloranti sau conservanti si nu lasa pelicula grasa pe piele. Avand o formula delicata, pot fi utilizate pe orice tip de piele. De aceea, oricine poate folosi produsele din gama AUTAN Family, chiar si copiii (peste 2 ani) sau persoanele cu pielea sensibila.<br />Autan Family Care Lotiune asigura o protectie eficienta timp de 4 ore .<br />Formula este testata dermatologic si contine substante hidratante si Aloe Vera .<br />Produsul poate fi utilizat de copii cu varsta mai mare de 2 ani .</p> <p> </p> <p><strong>Mod de administrare:</strong><br />Pulverizati lotiunea pe pielea expusa si intindeti-o cu mana .<br />Pentru fata : se aplica pe mainile adultilor si se aplica cu multa grija pe fata adultilor sau a copiilor , evitand contactul cu ochii si gura .<br />Reaplicarea este indicata cand eficienta produsului incepe sa scada .<br />A nu se aplica pe pielea arsa de soare , iritata , ranita .<br />A nu se aplica copiilor cu varsta mai mica de 2 ani .<br />In cazul aparitiei unor iritatii , incetati utilizarea produsului .</p> <p> </p> <p>Prezentare:</p> <p>Flacon de 100 ml</p> <p> </p> <p>Producator:</p> <p>Johnson&amp;Johnson</p>
14,77 lei
>