Arkopharma Phyto Soya 17,5 mg (60 capsule)

Pret redus
Arkopharma Phyto Soya 17,5 mg (60 capsule)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 5 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 5 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,00 lei.


Produsele din gama Phyto Soya pot fi administrate ca prim tratament, cand terapia de substitutie hormonala este refuzata, cand terapia de substitutie hormonala este intrerupta sau chiar in combinatie cu alti hormoni (TSH).

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

56,43 lei

in loc de 63,98 lei

Produs indisponibil

Arkopharma Phyto Soya 17,5 mg (60 capsule)

 

Indicatii:
Gama pentru menopauza de la Arkopharma contine produse care se bazeaza pe extracte naturale din plante de soia, semintele de soia fiind bogate in izoflavone - fitoestrogeni naturali. O data cu inaintarea in varsta, cantitatea de estrogeni din organism scade, ducand astfel la pierderea masei osoase prin inhibarea activitatii osteoclastice si accelereaza efectul imbatranirii pielii prin scaderea activitatii antioxidante.
Produsele din gama Phyto Soya pot fi administrate ca prim tratament, cand terapia de substitutie hormonala este refuzata, cand terapia de substitutie hormonala este intrerupta sau chiar in combinatie cu alti hormoni (TSH).

Compozitie:
Izoflavonele din soia sunt compusi care se gasesc in mod natural exclusiv in plante si constituie un tip de fitoestrogeni (hormoni ai plantelor). Ele sunt similare in compozitia chimica cu hormonii estrogeni umani, au proprietatea de a mima actiunea estrogenilor si ajuta la reglarea variatiilor hormonale si a pierderii osoase.

 

Mod de administrare:
Phyto Soya capsule se administreaza in functie de numarul bufeurilor zilnice:
mai putin de 8 bufeuri - 1 capsula dimineata si 1 seara = 35 mg izoflavone/zi
mai mult de 8 bufeuri - 2 capsule dimineata si 2 seara = 70 mg izoflavone/zi

 

Prezentare:

Cutie cu 60 de capsule

 

Producator:

Arkopharma

Arkopharma Phyto Soya 17,5 mg (60 capsule) <p><strong>Arkopharma Phyto Soya 17,5 mg (60 capsule)</strong></p> <p> </p> <p><strong>Indicatii:</strong><br />Gama pentru menopauza de la Arkopharma contine produse care se bazeaza pe extracte naturale din plante de soia, semintele de soia fiind bogate in izoflavone - fitoestrogeni naturali. O data cu inaintarea in varsta, cantitatea de estrogeni din organism scade, ducand astfel la pierderea masei osoase prin inhibarea activitatii osteoclastice si accelereaza efectul imbatranirii pielii prin scaderea activitatii antioxidante.<br />Produsele din gama Phyto Soya pot fi administrate ca prim tratament, cand terapia de substitutie hormonala este refuzata, cand terapia de substitutie hormonala este intrerupta sau chiar in combinatie cu alti hormoni (TSH).</p> <p><strong>Compozitie:</strong><br />Izoflavonele din soia sunt compusi care se gasesc in mod natural exclusiv in plante si constituie un tip de fitoestrogeni (hormoni ai plantelor). Ele sunt similare in compozitia chimica cu hormonii estrogeni umani, au proprietatea de a mima actiunea estrogenilor si ajuta la reglarea variatiilor hormonale si a pierderii osoase.</p> <p> </p> <p><strong>Mod de administrare:</strong><br />Phyto Soya capsule se administreaza in functie de numarul bufeurilor zilnice:<br />mai putin de 8 bufeuri - 1 capsula dimineata si 1 seara = 35 mg izoflavone/zi<br />mai mult de 8 bufeuri - 2 capsule dimineata si 2 seara = 70 mg izoflavone/zi</p> <p> </p> <p><strong>Prezentare:</strong></p> <p>Cutie cu 60 de capsule</p> <p> </p> <p><strong>Producator:</strong></p> <p>Arkopharma</p>
51,60 lei
>