Farmec Vital Argila supliment alimentar (21 plicuri a 5 g)

Pret redus
Farmec Vital Argila supliment alimentar (21 plicuri a 5 g)

Acest produs nu are puncte de loialitate.


Un supliment alimentar natural pentru persoanele care au nevoie de o cură de dezintoxicare sau doresc reglarea tractului intestinal.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

9,58 lei

in loc de 10,86 lei

Disponibilitate: Stoc limitat

1 produs in stoc

Farmec Vital Argila supliment alimentar (21 plicuri a 5 g)

 

Adresabilitate:

Suplimentează aportul de minerale necesar bunei funcţionări a organismului: Potasiu, Sodiu, Calciu, Magneziu, Mangan, Cupru, Zinc, Sulf, Aur, Argint, Siliciu, Flor, Iod, Clor, Fier, Titan, Crom, Aluminiu, Fosfor etc.

 

Mod de utilizare:

La realizarea amestecului se vor folosi numai vase, baghete din sticlă, porţelan sau lemn eliminându-se în totalitate folosirea celor metalice sau de material plastic.

Se amestecă conţinutul unui plic cu 150 ml apă plată, se lasă în repaus minim 15 minute. Înainte de utilizare se amestecă din nou şi se bea dimineaţa, pe stomacul gol, cu cel puţin o jumătate de oră înainte de a lua micul dejun. Durata curei este de 21 de zile, iar după o pauză de 5-7 zile, se recomandă reluarea ei.

 

Beneficii:

Are o remarcabilă putere antitoxică, bactericidă, antiparazitară şi absorbantă asupra microorganismelor (bacterii, viruşi) şi toxinelor.

 

Prezentare:

Cutie cu 21 de plicuri a 5 g

 

Producator:

Farmec

Farmec Vital Argila supliment alimentar (21 plicuri a 5 g) <p><strong>Farmec Vital Argila supliment alimentar (21 plicuri a 5 g)</strong></p> <p> </p> <p><strong>Adresabilitate:</strong></p> <p>Suplimentează aportul de minerale necesar bunei funcţionări a organismului: Potasiu, Sodiu, Calciu, Magneziu, Mangan, Cupru, Zinc, Sulf, Aur, Argint, Siliciu, Flor, Iod, Clor, Fier, Titan, Crom, Aluminiu, Fosfor etc.</p> <p> </p> <p><strong>Mod de utilizare:</strong></p> <p>La realizarea amestecului se vor folosi numai vase, baghete din sticlă, porţelan sau lemn eliminându-se în totalitate folosirea celor metalice sau de material plastic.</p> <p>Se amestecă conţinutul unui plic cu 150 ml apă plată, se lasă în repaus minim 15 minute. Înainte de utilizare se amestecă din nou şi se bea dimineaţa, pe stomacul gol, cu cel puţin o jumătate de oră înainte de a lua micul dejun. Durata curei este de 21 de zile, iar după o pauză de 5-7 zile, se recomandă reluarea ei.</p> <p> </p> <p><strong>Beneficii:</strong></p> <p>Are o remarcabilă putere antitoxică, bactericidă, antiparazitară şi absorbantă asupra microorganismelor (bacterii, viruşi) şi toxinelor.</p> <p> </p> <p><strong>Prezentare:</strong></p> <p>Cutie cu 21 de plicuri a 5 g</p> <p> </p> <p><strong>Producator:</strong></p> <p>Farmec</p>
8,76 lei
>