Ducray Kertiol P.S.O Crema (100 ml)

Pret redus
Ducray Kertiol P.S.O Crema (100 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 6 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 6 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,20 lei.


Crema Kertyol PSO alaboratoarele dermatologice Ducray contribuie la eliminarea placilor scuamoase de pe corp (coate, genunchi) si scalp, datorita unei asocieri de activi complementari.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

63,88 lei

in loc de 72,44 lei

Disponibilitate: Stoc limitat

1 produs in stoc

Ducray Kertiol P.S.O Crema (100 ml)

Sulful micronizat, activ keratoregulator recunoscut, actioneaza asupra grosimii placii si permite eliminarea scuamelor;
Kertyolul permite calmarea rosetii si pruritului in mod rapid si durabil;
Glicerina catifeleaza si hidrateaza pielea datorita proprietatilor emoliente;
Formula completa a cremei Kertyol P.S.O. permite de asemenea diminuarea descuamarii si densitatea placilor, avand in acelasi timp o buna toleranta.

 

Mod de utilizare:

Corp (coate, genunchi): aplicati dimineata si seara masand usor. Lasati sa actioneze 20 de minute.
Daca este necesar clatiti cu apa curata. Se utilizeaza cel putin 1 luna, chiar daca apare o ameliorare vizibila dupa numai 2 saptamani de utilizare.

Scalp: seara, aplicati crema cu ajutorul canulei de distributie. Lasati sa actioneze toata noaptea.Clatiti dimineata cu un sampon dermo-protector ca samponul Elution Ducray.
Tratamentul este recomandat timp de 15 zile.
Evitati contactul cu ochii.
Limiati expunerea la soare in timpul utilizarii produsului si utilizati intotdeauna protectie solara.

 

Prezentare:

Tub de 100 ml

 

Producator:

Pierre Fabre

Ducray Kertiol P.S.O Crema (100 ml) <h2>Ducray Kertiol P.S.O Crema (100 ml)</h2> <p><strong>Sulful micronizat</strong>, activ keratoregulator recunoscut, actioneaza asupra grosimii placii si permite eliminarea scuamelor;<br /><strong>Kertyolul</strong> permite calmarea rosetii si pruritului in mod rapid si durabil;<br /><strong>Glicerina</strong> catifeleaza si hidrateaza pielea datorita proprietatilor emoliente;<br />Formula completa a cremei Kertyol P.S.O. permite de asemenea diminuarea descuamarii si densitatea placilor, avand in acelasi timp o buna toleranta.</p> <p> </p> <h3>Mod de utilizare:</h3> <p><strong>Corp (coate, genunchi):</strong> aplicati dimineata si seara masand usor. Lasati sa actioneze 20 de minute.<br />Daca este necesar clatiti cu apa curata. Se utilizeaza cel putin 1 luna, chiar daca apare o ameliorare vizibila dupa numai 2 saptamani de utilizare.</p> <p><strong>Scalp: </strong>seara, aplicati crema cu ajutorul canulei de distributie. Lasati sa actioneze toata noaptea.Clatiti dimineata cu un sampon dermo-protector ca samponul Elution Ducray.<br />Tratamentul este recomandat timp de 15 zile.<br />Evitati contactul cu ochii.<br />Limiati expunerea la soare in timpul utilizarii produsului si utilizati intotdeauna protectie solara.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Tub de 100 ml</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Pierre Fabre</p>
58,42 lei
>