Bien Dormir Valeriana (20 capsule)

Pret redus
Bien Dormir Valeriana (20 capsule)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Bien Dormir Valeriana vine in sprijinul persoanelor care au tulburari privind durata si calitatea somnului, stari de neliniste, stres, tensiune nervoasa.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

12,50 lei

in loc de 14,17 lei

Bien Dormir Valeriana (20 capsule)

 

Compozitie:

1 capsula contine: Extract hidroalcoolic uscat din radacina de valeriana (Valeriana officinalis) standardizat in acizi valerianici (80 mg),extract hidroalcoolic uscat din partea aeriana de passiflora (Passiflora incarnata) standardizat in vitexina (50 mg), extract hidroalcoolic din flori de musetel (Matricaria chamomilla) standardizat in apigenol 30 mg, excipienti: lactoza monohidrat, talc, stearat de magneziu, dioxid de titan, gelatina.

 

Mod de administrare:

adulti: 2-4 capsule pe zi;

copii peste 12 ani: 1-2 capsule pe zi.

Administrarea se face cu aproximativ 1 ora inainte de culcare, dupa care se recomanda repaus la pat. Durata de administrare recomandata este de 2-4 saptamani.

 

Prezentare:

Cutie cu 20 de capsule

 

Producator:

Fiterman Pharma

Bien Dormir Valeriana (20 capsule) <p><strong>Bien Dormir Valeriana (20 capsule)</strong></p> <p> </p> <p><strong>Compozitie:</strong></p> <p>1 capsula contine: Extract hidroalcoolic uscat din radacina de valeriana (<em>Valeriana officinalis</em>) standardizat in acizi valerianici (80 mg),extract hidroalcoolic uscat din partea aeriana de passiflora (<em>Passiflora incarnata</em>) standardizat in vitexina (50 mg), extract hidroalcoolic din flori de musetel (<em>Matricaria chamomilla</em>) standardizat in apigenol 30 mg, excipienti: lactoza monohidrat, talc, stearat de magneziu, dioxid de titan, gelatina.</p> <p> </p> <p><strong>Mod de administrare:</strong></p> <p>adulti: 2-4 capsule pe zi;</p> <p>copii peste 12 ani: 1-2 capsule pe zi.</p> <p>Administrarea se face cu aproximativ 1 ora inainte de culcare, dupa care se recomanda repaus la pat. Durata de administrare recomandata este de 2-4 saptamani.</p> <p> </p> <p><strong>Prezentare:</strong></p> <p>Cutie cu 20 de capsule</p> <p> </p> <p><strong>Producator:</strong></p> <p>Fiterman Pharma</p>
11,43 lei
>