Vichy Dercos Aminexil Pro Barbati (20 Fiole + 10 Fiole Cadou)

Pret redus
Vichy Dercos Aminexil Pro Barbati (20 Fiole + 10 Fiole Cadou)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 17 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 17 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 3,40 lei.


Tratamentul intensiv cu tripla actiune impotriva caderii parului promite reducerea cu 72% a firelor de par cazute

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

176,53 lei

in loc de 200,17 lei

Produs indisponibil

Vichy Dercos Aminexil Pro Barbati (20 Fiole + 10 Fiole Cadou)

Vichy vine cu o noua formula, mai puternica, pentru a lupta impotriva tuturor cauzelor caderii parului. Formula este nelipicioasa, nu ingrasa parul si se usuca rapid.

 

Indicatii:

Tratamentul intensiv cu tripla actiune impotriva caderii parului promite reducerea cu 72% a firelor de par cazute. Eficacitatea produsului este dovedita sub control dermatologic, in spital. Primele efecte sunt vizibile dupa 2 saptamani de tratament.

 

Mod de utilizare:

  • cadere moderata: 3 monodoze/saptamana, timp de minimum 6 saptamani.
  • cadere avansata: 1 monodoza pe zi, timp de mimimum 6 saptamani.

Aplicati produsul masand an zig-zag cu ajutorul aplicatorului. Apoi, masati scalpul cu miscari verticale usoare cu ajutorul palmelor pentru a permite produsului sa actioneze in profunzime. Nu clatiti!

 

Se recomanda realizarea a 2 cure de tratament pe an.

 

Producator:

Vichy Laboratoires

Vichy Dercos Aminexil Pro Barbati (20 Fiole + 10 Fiole Cadou) <h2>Vichy Dercos Aminexil Pro Barbati (20 Fiole + 10 Fiole Cadou)</h2> <p>Vichy vine cu o noua formula, mai puternica, pentru a lupta impotriva tuturor cauzelor caderii parului. Formula este nelipicioasa, nu ingrasa parul si se usuca rapid.</p> <p> </p> <h3>Indicatii:</h3> <p>Tratamentul intensiv cu tripla actiune impotriva caderii parului promite reducerea cu 72% a firelor de par cazute. Eficacitatea produsului este dovedita sub control dermatologic, in spital. Primele efecte sunt vizibile dupa 2 saptamani de tratament.</p> <p> </p> <h3>Mod de utilizare:</h3> <ul> <li><strong>cadere moderata:</strong> 3 monodoze/saptamana, timp de minimum 6 saptamani.</li> <li><strong>cadere avansata:</strong> 1 monodoza pe zi, timp de mimimum 6 saptamani.</li> </ul> <p>Aplicati produsul masand an zig-zag cu ajutorul aplicatorului. Apoi, masati scalpul cu miscari verticale usoare cu ajutorul palmelor pentru a permite produsului sa actioneze in profunzime. Nu clatiti!</p> <p> </p> <p>Se recomanda realizarea a 2 cure de tratament pe an.</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Vichy Laboratoires</p>
161,43 lei
>