Ariciul PAPY - Ghidul copilului la spital

Ariciul PAPY - Ghidul copilului la spital

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


ntâlnirea cu spitalul este o experienţă generatoare de suferinţă atât pentru copil cât şi pentru părinte.

Cartea „Ariciul PAPY –Ghidul copilului la spital” vine în ajutor printr-o poveste care răspunde grijilor copilului.


Mai multe detalii

24,92 lei

Produs indisponibil

Autori: Gabriela Papiu si Alina Contis

Întâlnirea cu spitalul este o experienţă generatoare de suferinţă atât pentru copil cât şi pentru părinte.

Cartea „Ariciul PAPY –Ghidul copilului la spital” vine în ajutor printr-o poveste care răspunde grijilor copilului.

Ariciul PAPY, conduce copilul prin spital şi îi explică

  • ce este boala
  • care sunt semnele unei boli
  • cum se desfăşoară o consultaţie medicală
  • tipurile de consultaţii medicale
  • instrumentele utilizate
  • ce se întâmplă cu ocazia unei spitalizări
  • ce este o operaţie
  • ce este serviciul de urgenţă

 

   Pe tot parcursul cărţii, Ariciul PAPY este o prezenţă securizantă care însoţeşte copilul şi transformă confruntarea cu îngrijirile medicale într-un act eroic.

  Cartea este utilă atât copiilor cât şi părinţilor, este concepută pentru a se adapta tuturor situaţiilor pe care copilul le poate experimenta la întâlnirea cu spitalul. Cartea poate fi utilizata în aceeaşi măsură de cadrele medicale care lucrează în serviciile de pediatrie şi de educatori în cadrul temelor de educaţie pentru sănătate.

 

Ariciul PAPY - Ghidul copilului la spital <p><strong>Autori:</strong> Gabriela Papiu si Alina Contis</p> <p>Întâlnirea cu spitalul este o experienţă generatoare de suferinţă atât pentru copil cât şi pentru părinte.</p> <p>Cartea „Ariciul PAPY –Ghidul copilului la spital” vine în ajutor printr-o poveste care răspunde grijilor copilului.</p> <p>Ariciul PAPY, conduce copilul prin spital şi îi explică</p> <ul> <li>ce este boala</li> <li>care sunt semnele unei boli</li> <li>cum se desfăşoară o consultaţie medicală</li> <li>tipurile de consultaţii medicale</li> <li>instrumentele utilizate</li> <li>ce se întâmplă cu ocazia unei spitalizări</li> <li>ce este o operaţie</li> <li>ce este serviciul de urgenţă</li> </ul> <p> </p> <p>   Pe tot parcursul cărţii, Ariciul PAPY este o prezenţă securizantă care însoţeşte copilul şi transformă confruntarea cu îngrijirile medicale într-un act eroic.</p> <p>  Cartea este utilă atât copiilor cât şi părinţilor, este concepută pentru a se adapta tuturor situaţiilor pe care copilul le poate experimenta la întâlnirea cu spitalul. Cartea poate fi utilizata în aceeaşi măsură de cadrele medicale care lucrează în serviciile de pediatrie şi de educatori în cadrul temelor de educaţie pentru sănătate.</p> <p> </p>
20,10 lei
>