Fitterman Imunotus 8+ (20 plicuri)

Pret redus
Fitterman Imunotus 8+ (20 plicuri)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


Imunotus 8+ contribuie la mentinerea starii de sanatate a cailor respiratorii si la functionarea normala a sitemului imunitar.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

27,78 lei

in loc de 31,50 lei

27 produse in stoc

Fitterman Imunotus 8+ (20 plicuri)

 

Tusea este o reactie de aparare a organismului, care consta intr-un mecanism reflex al cailor respiratorii de a elimina secretiile, corpii straini precum si aerul, importanta mai ales in cazul unei atmosfere poluate (fum, gaze toxice etc). Cel mai adesea tusea este un prim simptom al afectiunilor respiratorii. Tusea poate fi uscata, iritativa sau productiva ( cu expectoratie). In cazul in care secretiile sunt vascoase, aderente la mucoase, eliminarea acestora este anevoioasa. Stagnarea secretiilor la nivelul cailor respiratorii mareste riscul suprainfectiilor si ingreuneaza respiratia, de aceea este important sa ajutam organismul sa le elimine.

 

Imunotus 2+ actioneaza prin fluidizarea secretiilor mucoase si favorizarea expectoratiei.

 

Imunotus 2+ contribuie la mentinerea starii de sanatate a cailor respiratorii si la functionarea normala a sistemului imunitar.

 

Ingrediente:

1 plic contine: 200 mg acetil-cisteina, 180 mg Vitamina C, 150 mg extract hidroalcoolic uscat din flori de soc (Sambucus nigra) standardizat in flavonoide 0.5%, 100 mg extract hidroalcoolic uscat din fructe de soc (Sambucus nigra) standardizat in antocianozide 12%,, 30 mg extract hidroalcoolic uscat din frunze de cimbru de cultura (thymus vulgaris) standardizat in timol 2, indulcitor (sorbitol, extract uscat de stevie - Stevia rebaudiana, zaharina sodica), antiaglomerant (dioxid de siliciu).

 

Mod de administrare:

Copii 8-12 ani: cate 1 plic de 2 ori pe zi

Copii peste 12 ani si adulti: cate 1 plic de 3 ori pe zi.

Inaine de administrare, continutul plicului se dizolva in aproximativ 100 ml apa plata. Durata de administrare este de 8-14 zile.

 

Reactii adverse:

Pot sa apara cazuri rare de reactii adverse la nivelul tractului divestiv, datorita prezentei in componenta preparatului a extractului de cimbru si a acetil-cisteinei.Prezentare:

Cutie cu 20 de plicuri a 2,5 g.

 

Producator:

Fitterman Pharma

Fitterman Imunotus 8+ (20 plicuri) <p><strong>Fitterman Imunotus 8+ (20 plicuri)</strong></p> <p> </p> <p>Tusea este o reactie de aparare a organismului, care consta intr-un mecanism reflex al cailor respiratorii de a elimina secretiile, corpii straini precum si aerul, importanta mai ales in cazul unei atmosfere poluate (fum, gaze toxice etc). Cel mai adesea tusea este un prim simptom al afectiunilor respiratorii. Tusea poate fi uscata, iritativa sau productiva ( cu expectoratie). In cazul in care secretiile sunt vascoase, aderente la mucoase, eliminarea acestora este anevoioasa. Stagnarea secretiilor la nivelul cailor respiratorii mareste riscul suprainfectiilor si ingreuneaza respiratia, de aceea este important sa ajutam organismul sa le elimine.</p> <p> </p> <p>Imunotus 2+ actioneaza prin fluidizarea secretiilor mucoase si favorizarea expectoratiei.</p> <p> </p> <p>Imunotus 2+ contribuie la mentinerea starii de sanatate a cailor respiratorii si la functionarea normala a sistemului imunitar.</p> <p> </p> <p><strong>Ingrediente:</strong></p> <p>1 plic contine: 200 mg acetil-cisteina, 180 mg Vitamina C, 150 mg extract hidroalcoolic uscat din flori de soc (Sambucus nigra) standardizat in flavonoide 0.5%, 100 mg extract hidroalcoolic uscat din fructe de soc (Sambucus nigra) standardizat in antocianozide 12%,, 30 mg extract hidroalcoolic uscat din frunze de cimbru de cultura (thymus vulgaris) standardizat in timol 2, indulcitor (sorbitol, extract uscat de stevie - Stevia rebaudiana, zaharina sodica), antiaglomerant (dioxid de siliciu).</p> <p> </p> <p><strong>Mod de administrare:</strong></p> <p>Copii 8-12 ani: cate 1 plic de 2 ori pe zi</p> <p>Copii peste 12 ani si adulti: cate 1 plic de 3 ori pe zi.</p> <p>Inaine de administrare, continutul plicului se dizolva in aproximativ 100 ml apa plata. Durata de administrare este de 8-14 zile.</p> <p> </p> <p><strong>Reactii adverse:</strong></p> <p>Pot sa apara cazuri rare de reactii adverse la nivelul tractului divestiv, datorita prezentei in componenta preparatului a extractului de cimbru si a acetil-cisteinei.</p> <p></p> <p><strong>Prezentare:</strong></p> <p>Cutie cu 20 de plicuri a 2,5 g.</p> <p> </p> <p><strong>Producator:</strong></p> <p>Fitterman Pharma</p>
25,40 lei
>