Vichy Dercos Sampon Nutrireparator + Balsam Nutrireparator

Pret redus
Vichy Dercos Sampon Nutrireparator + Balsam Nutrireparator

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 7 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 7 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,40 lei.


Sampon + Balsam nutrireparator pentru par uscat, deteriorat si casant. Hraneste si repara fibra capilara.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

74,05 lei

in loc de 83,97 lei

Disponibilitate: 1

1 produs in stoc

Vichy Dercos Sampon Nutrireparator + Balsam Nutrireparator

Acest pache contine:

  • 1 produs Vichy Dercos Sampon Nutrireparator (200 ml)
  • 1 produs Vichy Dercos Balsam Nutrireparator (150 ml)

 

 

Vichy Dercos Sampon Nutrireparator (200 ml)


Stratul exterior protector al parului uscat, deteriorat si fragil este lezat; cimentul intercelular al cuticulei, constituit in mare parte din ceramide, dipare progresiv. Parul este fragilizat, are un aspect tern si e aspru.

Inovatia Dercos Sampon Nutrireparator: Ceramidele Dercos, replica a celor naturale patrund intre solzii capilari pentru a ajuta la reconstituirea cimentului intercelular, intarind astfel coeziunea cuticulelor protectoare.

 

Indicatii. Vichy Dercos Sampon Nutrireparator cu colagen este recomandat pentru parul uscat, deteriorat, casant. Vichy Dercos Sampon Nutrireparator are o actiune de lunga durata, conferind parului stralucire, catifelare si forta. Reconstituita in profunzime, cuticula asigura din nou rolul sau protector.

Rezultat: par descurcat, fara a fi incarcat; parul este hranit de la radacina pana la varfuri recapatandu-si supletea si stralucirea. Parul devine rezistent la periere si este vizibil mai neted si mai catifelat.

 

Mod de utilizare. Formula sa hipoalergenica si textura sa cremoasa permit o utilizare frecventa. Aplicati pe parul ud si lasati sa actioneze cateva secunde, apoi clatiti cu apa din abundenta.

Pentru un par si mai frumos folositi complementar Dercos Balsam nutrireparator.

 

Producator:

Vichy Laboratoires

 

Vichy Dercos Balsam Crema Nutrireparator (150 ml)

 

Adresabilitate:

Femeilor și bărbaților care au un păr uscat, deteriorat sau fragil.

 

Mod de actiune:

Dublă eficacitate: repară și hrănește cu un singur gest.
Replicând ceramidele naturale care intră în structura firului de păr, ceramidele DERCOS pătrund în interiorul acestuia pentru a reconstitui liantul intercelular şi a reîntări coeziunea cuticulelor, protejând firul de păr.
Descâlcit și fără a fi îngreunat, părul este reparat și revitalizat de la rădăcină până la vârf, devine mătăsos și strălucitor.

 

Prezentare:

Tub de 150 ml

 

Producator:

Vichy Laboratories

Vichy Dercos Sampon Nutrireparator + Balsam Nutrireparator <p><strong>Vichy Dercos Sampon Nutrireparator + Balsam Nutrireparator</strong></p> <p><strong>Acest pache contine:</strong></p> <ul> <li><strong>1 produs Vichy Dercos Sampon Nutrireparator (200 ml)</strong></li> <li><strong>1 produs Vichy Dercos Balsam Nutrireparator (150 ml)</strong></li> </ul> <p> </p> <p> </p> <p><strong>Vichy Dercos Sampon Nutrireparator (200 ml)</strong></p> <p><strong><br /></strong></p> <p>Stratul exterior protector al parului uscat, deteriorat si fragil este lezat; cimentul intercelular al cuticulei, constituit in mare parte din ceramide, dipare progresiv. Parul este fragilizat, are un aspect tern si e aspru.</p> <p>Inovatia Dercos Sampon Nutrireparator: Ceramidele Dercos, replica a celor naturale patrund intre solzii capilari pentru a ajuta la reconstituirea cimentului intercelular, intarind astfel coeziunea cuticulelor protectoare.</p> <p> </p> <p><strong>Indicatii</strong>. Vichy Dercos Sampon Nutrireparator cu colagen este recomandat pentru parul uscat, deteriorat, casant. Vichy Dercos Sampon Nutrireparator are o actiune de lunga durata, conferind parului stralucire, catifelare si forta. Reconstituita in profunzime, cuticula asigura din nou rolul sau protector.</p> <p>Rezultat: par descurcat, fara a fi incarcat; parul este hranit de la radacina pana la varfuri recapatandu-si supletea si stralucirea. Parul devine rezistent la periere si este vizibil mai neted si mai catifelat.</p> <p> </p> <p><strong>Mod de utilizare</strong>. Formula sa hipoalergenica si textura sa cremoasa permit o utilizare frecventa. Aplicati pe parul ud si lasati sa actioneze cateva secunde, apoi clatiti cu apa din abundenta.</p> <p>Pentru un par si mai frumos folositi complementar Dercos Balsam nutrireparator.</p> <p> </p> <p><strong>Producator:</strong></p> <p>Vichy Laboratoires</p> <p> </p> <p><strong>Vichy Dercos Balsam Crema Nutrireparator (150 ml</strong>)</p> <p> </p> <p><strong>Adresabilitate:</strong></p> <p>Femeilor și bărbaților care au un păr uscat, deteriorat sau fragil.</p> <p> </p> <p><strong>Mod de actiune:</strong></p> <p>Dublă eficacitate: repară și hrănește cu un singur gest.<br />Replicând ceramidele naturale care intră în structura firului de păr, ceramidele DERCOS pătrund în interiorul acestuia pentru a reconstitui liantul intercelular şi a reîntări coeziunea cuticulelor, protejând firul de păr.<br />Descâlcit și fără a fi îngreunat, părul este reparat și revitalizat de la rădăcină până la vârf, devine mătăsos și strălucitor.</p> <p> </p> <p><strong>Prezentare:</strong></p> <p>Tub de 150 ml</p> <p> </p> <p><strong>Producator:</strong></p> <p>Vichy Laboratories</p>
67,72 lei
>