Propolis C Echinacea Kids (150 ml)

Pret redus
Propolis C Echinacea Kids (150 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


Siropul Propolis C Echinacea Kids are o compozitie unica special conceputa pentru buna functionare a sisteumului imunitar la copii. Actiunea extractului de propolis standardizat in bioflavone este potentat de vitamina C si de extractul de Echinavea standardizat in polifenoli.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

23,61 lei

in loc de 26,77 lei

6 produse in stoc

Propolis C Echinacea Kids (150 ml)

 

Pentru mentinerea sanatatii organismului avem nevoie ca sistemul imunitar sa functioneze la parametri optimi. Propolis C Echinacea Kids sirop contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, chiar si in conditii de stres, oboseala, temperaturi scazute.

 

Ingrediente:

5 ml sirop (1 lingurita) contin: tinctura de propolis (80 mg), extract de echinacea (Echinacea purpurea) standardizat in polifenoli (30 mg), vitamina C (30 mg), apa purificata, zahar, glicerol, ulei de ricin hidrogenat si polietoxilat, consevant (benzoat de sodiu), stabilizator (edetat disodic).

 

Mod de administrare.

Propolis C Echinacea Kids se recomanda in special in sezonul rece, dar si pe tot parcursul anului, in cure de 4-6 saptamani, alternate cu perioade de pauza. Poate fi administrat de asemenea ca adjuvant in cazul imbolnavirilor sau in perioada de convalescenta.

  • 1-3 ani: 5 ml pe zi (1 lingurita);
  • 4-6 ani: 5 ml de 2 ori pe zi (1 lingurita de 2 ori pe zi);
  • peste 7 ani: 5 ml de 3 ori pe zi (1 lingurita de 3 ori pe zi). La aceasta categorie de varsta poate fi utilizat produsul Propolis C plus Echinacea comprimate.

 

Prezentare:

Flacon de 150 ml

 

Producator:

Fiterman Pharma

Propolis C Echinacea Kids (150 ml) <p><strong>Propolis C Echinacea Kids (150 ml)</strong></p> <p> </p> <p>Pentru mentinerea sanatatii organismului avem nevoie ca sistemul imunitar sa functioneze la parametri optimi. Propolis C Echinacea Kids sirop contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, chiar si in conditii de stres, oboseala, temperaturi scazute.</p> <p> </p> <p><strong>Ingrediente:</strong></p> <p>5 ml sirop (1 lingurita) contin: tinctura de propolis (80 mg), extract de echinacea (Echinacea purpurea) standardizat in polifenoli (30 mg), vitamina C (30 mg), apa purificata, zahar, glicerol, ulei de ricin hidrogenat si polietoxilat, consevant (benzoat de sodiu), stabilizator (edetat disodic).</p> <p> </p> <p><strong>Mod de administrare.</strong></p> <p>Propolis C Echinacea Kids se recomanda in special in sezonul rece, dar si pe tot parcursul anului, in cure de 4-6 saptamani, alternate cu perioade de pauza. Poate fi administrat de asemenea ca adjuvant in cazul imbolnavirilor sau in perioada de convalescenta.</p> <ul> <li>1-3 ani: 5 ml pe zi (1 lingurita);</li> <li>4-6 ani: 5 ml de 2 ori pe zi (1 lingurita de 2 ori pe zi);</li> <li>peste 7 ani: 5 ml de 3 ori pe zi (1 lingurita de 3 ori pe zi). La aceasta categorie de varsta poate fi utilizat produsul <a title="Propolis C plus Echinacea comprimate" href="http://farmaciadulfu.ro/home/1668-propolis-c-echinacea-20-comprimate-de-supt.html">Propolis C plus Echinacea comprimate.</a></li> </ul> <p> </p> <p><strong>Prezentare:</strong></p> <p>Flacon de 150 ml</p> <p> </p> <p><strong>Producator:</strong></p> <p>Fiterman Pharma</p>
21,59 lei
>