Supramax articulatii (30 plicuri)

Pret redus
Supramax articulatii (30 plicuri)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 9 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 9 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,80 lei.


Colagen de noua generatie. Rstaureaza cartilajul, intareste articulatiile, benefic in afectiunile reumatice.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

95,40 lei

in loc de 108,18 lei

8 produse in stoc

Supramax articulatii (30 plicuri)

Oasele dintr-o articulatie sunt acoperite cu in strat de cartilaj cu functie dubla: amortizarea socurilor si inlesnirea alunecarii suprafetelor articulatiei in timpul miscarii. Cartilajul articular este alcatuit dintr-o retea de fibre de colagen, in ochiurile careia se gases molecule speciale, formate din proteine si glicozaminoglicani, care retin o cantitate mare de apa (mai mult de 90%). In structura cartilajului exista celule numite condrocite, care reinnoiesc permanent substantele care il alcatuiesc. Cand numarul sau activitatea condrocitelor se reduce si numai exista suficient colagen si glicozaminoglicani sau cand aceste substante sunt distruse de activitatea unor enzime, echilibrul intre formarea si distrugerea componentelor articuilatiei este perturbat, iar cartilajul se transforma dintr-o structura neteda si elastica intr-una neregulata si rigida. Rezultatul este compromiterea miscarii si aparitia disfunctiilor articulare.

 

Compozitie:

Un plic Supramax articulatii contine 10 g hidrolizat de colagen.

 

Mod de administrare:

Adulti: 1 plic pe zi. Peste continutul unui plic se adauga 100 ml lapte, iaurt sau apa la temperatura camerei si se consuma imediat. Se recomanda adminstrarea de durata (cel putin 3 luni).

 

Prezentare:

Cutie cu 30 de plicuri cu pulbere solubila.

 

Producator:

NP Pharma

Supramax articulatii (30 plicuri) <h2>Supramax articulatii (30 plicuri)</h2> <p>Oasele dintr-o articulatie sunt acoperite cu in strat de cartilaj cu functie dubla: amortizarea socurilor si inlesnirea alunecarii suprafetelor articulatiei in timpul miscarii. Cartilajul articular este alcatuit dintr-o retea de fibre de colagen, in ochiurile careia se gases molecule speciale, formate din proteine si glicozaminoglicani, care retin o cantitate mare de apa (mai mult de 90%). In structura cartilajului exista celule numite condrocite, care reinnoiesc permanent substantele care il alcatuiesc. Cand numarul sau activitatea condrocitelor se reduce si numai exista suficient colagen si glicozaminoglicani sau cand aceste substante sunt distruse de activitatea unor enzime, echilibrul intre formarea si distrugerea componentelor articuilatiei este perturbat, iar cartilajul se transforma dintr-o structura neteda si elastica intr-una neregulata si rigida. Rezultatul este compromiterea miscarii si aparitia disfunctiilor articulare.</p> <p> </p> <p>Compozitie:</p> <p>Un plic Supramax articulatii contine 10 g hidrolizat de colagen.</p> <p> </p> <h3>Mod de administrare:</h3> <p>Adulti: 1 plic pe zi. Peste continutul unui plic se adauga 100 ml lapte, iaurt sau apa la temperatura camerei si se consuma imediat. Se recomanda adminstrarea de durata (cel putin 3 luni).</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Cutie cu 30 de plicuri cu pulbere solubila.</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>NP Pharma</p>
87,24 lei
>