Ferlidona Test de evaluare a pH-ului vaginal

Ferlidona Test de evaluare a pH-ului vaginal

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


Dispozitiv pentru diagnostic in vitro pentru autotestare.

Mai multe detalii

28,98 lei

1 produs in stoc

Ferlidona Test de evaluare a pH-ului vaginal

Un pH vaginal crescut poate indica o infectie, care poate cauza diferite neplaceri si constituie un risc de nastere prematura.

 

Ferlidona Test de evaluare a pH-ului vaginal permite determinarea dezechilibrelor microbiene vaginale intr-un stadiu incipient, prin automasurarea periodica. Perturbarea echilibrului natural al bacteriilor din interiorul vaginului poate duce la infectii care ar putea constitui o amenintare pentru sanatatea dumneavoastra sau a sarcinii dumneavoastra.

 

Flora vaginala normala ofera o protectie naturala impotriva infectiei. O varietate a speciei Lactobacillus ajuta flora vaginala prin mentinerea valorii pH-ului vaginal intr-un interval usor acid, intre 3.8 si 4.5, care ofera o protectie eficienta impotriva bacteriilor patogene si afungilor. Dezechilibrele microbiene vaginale determina, de obicei, o crestere a valorii pH-ului peste 4.5, care nu poate afecta doar calitatea vietii, ci reprezinta, de asemenea, un risc crescut atat pentru sanatatea dumneavoastra cat si pentru a avea o nastere prematura. Testul de evaluare a pH-ului vaginal poate fi folosit pentru a identifica rapid o astfel de crestere a pH-ului vaginal, care poate indica dezechilibre microbiene vaginale.

 

AAcest test masoara pH-ul vaginal printr-o utilizare speciala. Este usor de folosit si nedureros. Poate fi utilizat de catre toate femeile pentru a verifica daca au un risc crescut de infectie vaginala.

 

Prezentare:

Cutie cu 2 teste.

 

Producator:

Care Diagnostica

Ferlidona Test de evaluare a pH-ului vaginal <h2>Ferlidona Test de evaluare a pH-ului vaginal</h2> <p>Un pH vaginal crescut poate indica o infectie, care poate cauza diferite neplaceri si constituie un risc de nastere prematura.</p> <p> </p> <p>Ferlidona Test de evaluare a pH-ului vaginal permite determinarea dezechilibrelor microbiene vaginale intr-un stadiu incipient, prin automasurarea periodica. Perturbarea echilibrului natural al bacteriilor din interiorul vaginului poate duce la infectii care ar putea constitui o amenintare pentru sanatatea dumneavoastra sau a sarcinii dumneavoastra.</p> <p> </p> <p>Flora vaginala normala ofera o protectie naturala impotriva infectiei. O varietate a speciei Lactobacillus ajuta flora vaginala prin mentinerea valorii pH-ului vaginal intr-un interval usor acid, intre 3.8 si 4.5, care ofera o protectie eficienta impotriva bacteriilor patogene si afungilor. Dezechilibrele microbiene vaginale determina, de obicei, o crestere a valorii pH-ului peste 4.5, care nu poate afecta doar calitatea vietii, ci reprezinta, de asemenea, un risc crescut atat pentru sanatatea dumneavoastra cat si pentru a avea o nastere prematura. Testul de evaluare a pH-ului vaginal poate fi folosit pentru a identifica rapid o astfel de crestere a pH-ului vaginal, care poate indica dezechilibre microbiene vaginale.</p> <p> </p> <p>AAcest test masoara pH-ul vaginal printr-o utilizare speciala. Este usor de folosit si nedureros. Poate fi utilizat de catre toate femeile pentru a verifica daca au un risc crescut de infectie vaginala.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Cutie cu 2 teste.</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Care Diagnostica</p>
23,37 lei
>