Plantextrakt Extract din muguri de mesteacan (50 ml)

Pret redus
Plantextrakt Extract din muguri de mesteacan (50 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Produs gemoterapic indicat in afectiunile aparatului respirator, oste-o articular si in afectiunile cavitatii bucale.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

17,39 lei

in loc de 19,72 lei

Produs indisponibil

Plantextrakt Extract din muguri de mesteacan (50 ml)

Recomandari:

Sistemul respirator:

  • adjuvant in rinofaringite repetate la copii, cu episoade bronhopulmonare recidivante
  • detoxifiere dupa tratamente cu antibiotice

 

Sistemul osteoarticular:

  • ajuta la remineralizarea oaselor si la ameliorarea durerilor articulare

 

Cavitatea bucala

  • ajuta la reducerea riscului de aparitie a cariei dentare

 

Compozitie:

Extract hidro-glicero-alcoolic din muguri de mesteacan (Betula verrucosa). Contine alcool etilic de cereale 33%.

 

Mod de administrare:

Adulti si copii peste 7 ani: in general, cate 2 ml, in putina apa, de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, inainte de mese.

La copii intre 2 si 7 ani: in general, cate 1 ml, in putina apa, de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, inainte de mese.

La copii intre 1 si 2 ani: in general, cate 10 picaturi, de 2 ori pe zi, in putina apa, dimineata si la pranz, inainte de mese.

1 ml=aprox. 25 de picaturi

In cazul asocierii cu alte extracte gemoterapice, se va administra o data pe zi.

Durata administrarii poate varia intre 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea dupa 1 sau 2 luni de pauza.

 

Prezentare:

Flacon de 50 ml

 

Producator:

Plantextrakt

Plantextrakt Extract din muguri de mesteacan (50 ml) <h2>Plantextrakt Extract din muguri de mesteacan (50 ml)</h2> <h3>Recomandari:</h3> <p><strong>Sistemul respirator:</strong></p> <ul> <li>adjuvant in rinofaringite repetate la copii, cu episoade bronhopulmonare recidivante</li> <li>detoxifiere dupa tratamente cu antibiotice</li> </ul> <p> </p> <p><strong>Sistemul osteoarticular:</strong></p> <ul> <li>ajuta la remineralizarea oaselor si la ameliorarea durerilor articulare</li> </ul> <p> </p> <p><strong>Cavitatea bucala</strong></p> <ul> <li>ajuta la reducerea riscului de aparitie a cariei dentare</li> </ul> <p> </p> <h3>Compozitie:</h3> <p>Extract hidro-glicero-alcoolic din muguri de mesteacan (Betula verrucosa). Contine alcool etilic de cereale 33%.</p> <p> </p> <h3>Mod de administrare:</h3> <p>Adulti si copii peste 7 ani: in general, cate 2 ml, in putina apa, de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, inainte de mese.</p> <p>La copii intre 2 si 7 ani: in general, cate 1 ml, in putina apa, de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, inainte de mese.</p> <p>La copii intre 1 si 2 ani: in general, cate 10 picaturi, de 2 ori pe zi, in putina apa, dimineata si la pranz, inainte de mese.</p> <p>1 ml=aprox. 25 de picaturi</p> <p>In cazul asocierii cu alte extracte gemoterapice, se va administra o data pe zi.</p> <p>Durata administrarii poate varia intre 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea dupa 1 sau 2 luni de pauza.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Flacon de 50 ml</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Plantextrakt</p>
15,90 lei
>