Dezarcit (20 ml)

Pret redus
Dezarcit (20 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Previne inflamatia si ciuperca piciorului

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

18,41 lei

in loc de 20,87 lei

2 produse in stoc

Dezarcit (20 ml)

Dezarcit este destinat prevenirii micozelor si inflamatiilor de la nivelul picioarelor, dar si a fisurilor cutanate. Previne mirosurile neplacute.

 

Produsul poate fi folosit profilactic dupa infectii fungice sau pentru orevenirea mirosurilor neplacute de la nivelul picioarelor sau din incaltaminte.

 

Compozitie:

1 ml aerosol contine: Oleum Pini 10 mg, Oleum Menthae Piperitae 20 mg, Oleum Malaleuci 5 mg, Extractum Salviae 5 mg, Acidum Boricum 30 mg, excipienti glicerol si etanol

 

Mod de utilizare:

Se agita flaconul si se indeparteaza capacul duzei. Se tine flaconul in pozitie verticala si se directioneaza duza spre partea inferioara a piciorului si se pulverizeaza lichidul prin apasare ferma a duzei. Similar, se aplica intre degetele de la picioare. Se repeta la celalat picior. Se va utiliza de doua ori pezi: dimineata si seara.

Pentru a preveni mirosul neplacut din incaltaminte, se pulverizeaza lichidul in acelasi mod in interiorul pantofilor.

 

Prezentare:

Flacon cu pulverizator de 20 ml

 

Producator:

Zdrovit.

Dezarcit (20 ml) <h2>Dezarcit (20 ml)</h2> <p>Dezarcit este destinat prevenirii micozelor si inflamatiilor de la nivelul picioarelor, dar si a fisurilor cutanate. Previne mirosurile neplacute.</p> <p> </p> <p>Produsul poate fi folosit profilactic dupa infectii fungice sau pentru orevenirea mirosurilor neplacute de la nivelul picioarelor sau din incaltaminte.</p> <p> </p> <h3>Compozitie:</h3> <p>1 ml aerosol contine: Oleum Pini 10 mg, Oleum Menthae Piperitae 20 mg, Oleum Malaleuci 5 mg, Extractum Salviae 5 mg, Acidum Boricum 30 mg, excipienti glicerol si etanol</p> <p> </p> <h3>Mod de utilizare:</h3> <p>Se agita flaconul si se indeparteaza capacul duzei. Se tine flaconul in pozitie verticala si se directioneaza duza spre partea inferioara a piciorului si se pulverizeaza lichidul prin apasare ferma a duzei. Similar, se aplica intre degetele de la picioare. Se repeta la celalat picior. Se va utiliza de doua ori pezi: dimineata si seara.</p> <p>Pentru a preveni mirosul neplacut din incaltaminte, se pulverizeaza lichidul in acelasi mod in interiorul pantofilor.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Flacon cu pulverizator de 20 ml</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Zdrovit.</p>
16,83 lei
>