Bioderma White Objective Ser (30 ml)

Pret redus
Bioderma White Objective Ser (30 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 7 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 7 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,40 lei.


Depigmenteaza, uniformizeaza si ilumineaza tenul.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

79,30 lei

in loc de 89,92 lei

2 produse in stoc

Bioderma White Objective Ser (30 ml)

Indicatii:

Bioderma White Objective Ser depigmenteaza, uniformizeaza si ilumineaza tenul.

  • Ajuta la reducerea petelor brune si previne reaparitia acestora.
  • Vitamina C este eliberata progresiv pentru un efect gradual, de lunga durata, diminuand productia pigmentilor de melanina. Astfel reduce hiperpigmentarile existente si previne pigmentarile viitoare.
  • Complexul patentat WO actioneaza asupra principalelor mecanisme care determina pigmentarea pielii, asigurand astfel o depigmentare optima si o preventie performanta. Actiunea peeling intensiv a acidului glicolic determina eliberarea celulelor incarcate cu pigment, reducand intensitatea petelor brune. Pielea devine uniforma si radianta.

Textura gel, lejera si placuta. Fara parfum.

 

Mod de utilizare:

Se aplica exclusiv seara, inaintea aplicarii cremei de noapte, pe fata si gat, pe pielea curatata cu White Objective H2O. Poate fi aplicata direct pe petele brune.

Prima utilizare:

  1. Deschideti flaconul si introduceti vitamina C din fiola aflata in interiorul ambalajului.
  2. Agitati bine flaconul apoi aplicati serul pe zona de tratat.

Dupa prima aplicare este posibila aparitia unor furnicaturi temporare, in special pe zona sensibila. Este o reactie normala, provocata de agentii foarte concentrati, incorporati pentru o eficacitate optima.

 

Prezentare:

Flacon de 30 ml

 

Producator:

Bioderma.

Bioderma White Objective Ser (30 ml) <h2>Bioderma White Objective Ser (30 ml)</h2> <h3>Indicatii:</h3> <p>Bioderma White Objective Ser depigmenteaza, uniformizeaza si ilumineaza tenul.</p> <ul> <li>Ajuta la reducerea petelor brune si previne reaparitia acestora.</li> <li>Vitamina C este eliberata progresiv pentru un efect gradual, de lunga durata, diminuand productia pigmentilor de melanina. Astfel reduce hiperpigmentarile existente si previne pigmentarile viitoare.</li> <li>Complexul patentat WO actioneaza asupra principalelor mecanisme care determina pigmentarea pielii, asigurand astfel o depigmentare optima si o preventie performanta. Actiunea peeling intensiv a acidului glicolic determina eliberarea celulelor incarcate cu pigment, reducand intensitatea petelor brune. Pielea devine uniforma si radianta.</li> </ul> <p>Textura gel, lejera si placuta. Fara parfum.</p> <p> </p> <h3>Mod de utilizare:</h3> <p>Se aplica exclusiv seara, inaintea aplicarii cremei de noapte, pe fata si gat, pe pielea curatata cu White Objective H2O. Poate fi aplicata direct pe petele brune.</p> <p>Prima utilizare:</p> <ol> <li>Deschideti flaconul si introduceti vitamina C din fiola aflata in interiorul ambalajului.</li> <li>Agitati bine flaconul apoi aplicati serul pe zona de tratat.</li> </ol> <p>Dupa prima aplicare este posibila aparitia unor furnicaturi temporare, in special pe zona sensibila. Este o reactie normala, provocata de agentii foarte concentrati, incorporati pentru o eficacitate optima.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Flacon de 30 ml</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Bioderma.</p>
72,52 lei
>