Fares Ulei de rozmarin (10 ml)

Pret redus
Fares Ulei de rozmarin (10 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Mentine sanatatea aparatului respirator. Ajuta circulatia sangelui la nivel cerebral. Sustine buna functionare a tubului digestiv.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

11,39 lei

in loc de 12,92 lei

1 produs in stoc

Fares Ulei de rozmarin (10 ml)

Rozmarinul este un arbust care creste in toata Europa, dar s-a adaptat mai bine in zonele litoralului mediteranean. Aecaste se vede si in numele sau care provine din doua cuvinte latine: ros+marinus, care inseamna roua marii. Practica arderii de crengute de rozmarin pentru purificarea aerului in spitalele din Franta s-a mentinut pana in secolul XX.

 

Mod de utilizare:

  • Uz intern: 3-5 picaturi de ulei esential de 3 ori pe zi, amestecate cu o lingurita de miere. In cazul diabeticilor, administrarea se face pe o bucatica de paine. Uleiul se administreaza timp de 7-14 zile. Cura se poate repeta dupa o pauza de 2 saptamani.
  • Inhalatii: 3-4 picaturi de ulei esential se pun intr-un litru de apa fierbinte. Se inspira timp de 10-15 minute stand aplecat peste vas cu capul acoperit cu un prosop.
  • Candela de aromoterapie: 5-6 picaturi in apa. Se va avea grija ca atata timp cat lumanarea este aprinsa farfurioara sa nu ramana fara apa.
  • Masaj: 1-2 picaturi de ulei esential se amesteca in 10 ml ulei gras (masline, samburi de struguri). Dupa masaj uleiul nu trebuie indepartat prin spalare 6-8 ore.
  • Baie: 5-7 picaturi de ulei esential se pun direct in apa de bai, sau se pot dilua cu aproximativ doua lingurite de ulei gras (migdale dulci, jojoba, floarea soarelui presat la rece sau ulei de susan) sau chiar lapte.

 

Prezentare:

Flacon de 10 ml

 

Producator:

Fares.

Fares Ulei de rozmarin (10 ml) <h2>Fares Ulei de rozmarin (10 ml)</h2> <p>Rozmarinul este un arbust care creste in toata Europa, dar s-a adaptat mai bine in zonele litoralului mediteranean. Aecaste se vede si in numele sau care provine din doua cuvinte latine: ros+marinus, care inseamna roua marii. Practica arderii de crengute de rozmarin pentru purificarea aerului in spitalele din Franta s-a mentinut pana in secolul XX.</p> <p> </p> <h3>Mod de utilizare:</h3> <ul> <li><strong>Uz intern</strong>: 3-5 picaturi de ulei esential de 3 ori pe zi, amestecate cu o lingurita de miere. In cazul diabeticilor, administrarea se face pe o bucatica de paine. Uleiul se administreaza timp de 7-14 zile. Cura se poate repeta dupa o pauza de 2 saptamani.</li> <li><strong>Inhalatii</strong>: 3-4 picaturi de ulei esential se pun intr-un litru de apa fierbinte. Se inspira timp de 10-15 minute stand aplecat peste vas cu capul acoperit cu un prosop.</li> <li><strong>Candela de aromoterapie</strong>: 5-6 picaturi in apa. Se va avea grija ca atata timp cat lumanarea este aprinsa farfurioara sa nu ramana fara apa.</li> <li><strong>Masaj</strong>: 1-2 picaturi de ulei esential se amesteca in 10 ml ulei gras (masline, samburi de struguri). Dupa masaj uleiul nu trebuie indepartat prin spalare 6-8 ore.</li> <li><strong>Baie</strong>: 5-7 picaturi de ulei esential se pun direct in apa de bai, sau se pot dilua cu aproximativ doua lingurite de ulei gras (migdale dulci, jojoba, floarea soarelui presat la rece sau ulei de susan) sau chiar lapte.</li> </ul> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Flacon de 10 ml</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Fares.</p>
10,42 lei
>