Bioland Calciu 500 cu D3 (20 comprimate masticabile, aroma de fructe de padure)

Pret redus
Bioland Calciu 500 cu D3 (20 comprimate masticabile, aroma de fructe de padure)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Pentru un sistem osos sanatos.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

11,67 lei

in loc de 13,23 lei

Produs indisponibil

Bioland Calciu 500 cu D3 (20 comprimate masticabile, aroma de fructe de padure)

Calciul este minerarul cel mai bogat reprezentat in organismul uman. Are rol important in mineralizarea oaselor, dintilor, functionarea sistemului nervos, contractia musculara, mentinerea ritmului normal al inimii. Aportul adecvat de calciu este important la toate varstele, dar in special in perioada de crestere, in timpul sarcinii si lactatiei, precum si la varstnici. Dintre diferitele saruri de calciu ce apar in compozitia suplimentelor alimentare, carbonatul de calciu asigura cea mai buna absorbtie in organism.

 

Vitamina D stimuleaza absorbtia calciului si a fosforului din intestin si depunerea la nivel osos.

 

Indicatii:

Calciu D3 500 este un supliment alimentar util in:

  • deficiente de calciu
  • perioada de crestere accelerata la copil
  • adjuvant al tratamentului specific la rahatism
  • adjuvant al tratamentului specific pentru imbunatatirea mineralizarii osoase (la adulti, in special la varstnici)
  • perioade in care creste necesarul zilnic de calciu (de ex. in sarcina si lactatie)
  • perioade in care pierderile de calciu sunt accentuate

 

Ingrediente:

Un comprimat masticabil contine: carbonat de calciu 1250 mg (echivalentul a 500 mg calciu ionic), vitamina D3 200 UI, povidona K30, sorbitol, acid malic, aroma de fructe de padure, stearat de magneziu, acesulfam de potasiu, colorant (amarant).

 

Mod de utilizare:

Doza zilnica recomandata este de 1 comprimat masticabil. Comprimatele se consuma fara apa, prin mestecare. Gustul lor este dulce, cu arome de fructe de padure.

 

In compozitia acestui produs raportul dintre cantitatile de calciu si vitamina D3 este echilibrat din punct de vedere fiziologic si permite ajustarea in functie de necesitatile individuale. La recomandarea medicului, la adulti se pot utiliza 2 comprimate masticabile pe zi, asigurand un aport de 1000 mg calciu si 400 UI de vitamina D3.

 

Prezentare:

Cutie cu 20 de comprimate masticabile

 

Producator:

Biofarm

Bioland Calciu 500 cu D3 (20 comprimate masticabile, aroma de fructe de padure) <h2>Bioland Calciu 500 cu D3 (20 comprimate masticabile, aroma de fructe de padure)</h2> <p>Calciul este minerarul cel mai bogat reprezentat in organismul uman. Are rol important in mineralizarea oaselor, dintilor, functionarea sistemului nervos, contractia musculara, mentinerea ritmului normal al inimii. Aportul adecvat de calciu este important la toate varstele, dar in special in perioada de crestere, in timpul sarcinii si lactatiei, precum si la varstnici. Dintre diferitele saruri de calciu ce apar in compozitia suplimentelor alimentare, carbonatul de calciu asigura cea mai buna absorbtie in organism.</p> <p> </p> <p>Vitamina D stimuleaza absorbtia calciului si a fosforului din intestin si depunerea la nivel osos.</p> <p> </p> <h3>Indicatii:</h3> <p>Calciu D3 500 este un supliment alimentar util in:</p> <ul> <li>deficiente de calciu</li> <li>perioada de crestere accelerata la copil</li> <li>adjuvant al tratamentului specific la rahatism</li> <li>adjuvant al tratamentului specific pentru imbunatatirea mineralizarii osoase (la adulti, in special la varstnici)</li> <li>perioade in care creste necesarul zilnic de calciu (de ex. in sarcina si lactatie)</li> <li>perioade in care pierderile de calciu sunt accentuate</li> </ul> <p> </p> <h3>Ingrediente:</h3> <p>Un comprimat masticabil contine: carbonat de calciu 1250 mg (echivalentul a 500 mg calciu ionic), vitamina D3 200 UI, povidona K30, sorbitol, acid malic, aroma de fructe de padure, stearat de magneziu, acesulfam de potasiu, colorant (amarant).</p> <p> </p> <h3>Mod de utilizare:</h3> <p>Doza zilnica recomandata este de 1 comprimat masticabil. Comprimatele se consuma fara apa, prin mestecare. Gustul lor este dulce, cu arome de fructe de padure.</p> <p> </p> <p>In compozitia acestui produs raportul dintre cantitatile de calciu si vitamina D3 este echilibrat din punct de vedere fiziologic si permite ajustarea in functie de necesitatile individuale. La recomandarea medicului, la adulti se pot utiliza 2 comprimate masticabile pe zi, asigurand un aport de 1000 mg calciu si 400 UI de vitamina D3.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Cutie cu 20 de comprimate masticabile</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Biofarm</p>
10,67 lei
>