Zdrovit Multivitamine si multiminerale (56 comprimate)

Pret redus
Zdrovit Multivitamine si multiminerale (56 comprimate)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Supliment alimentar ce va ofera energie, vitalitate si rezistenta.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

12,83 lei

in loc de 14,55 lei

46 produse in stoc

Zdrovit Multivitamine si multiminerale (56 comprimate)

Comprimate cu vitamine si minerale imbogatite cu luteina si rutin, cu rolul de a proteja vasele sanguinede actiunea radicalilor liberi la nivelul ochilor. Rutinul asigura flexibilitatea peretilor celulelor vaselor sanguine, creste rezistenta si diminueaza permeabilitatea acestora. Luteina este un antioxidant important pentru vedere ajutand la o mai buna circulatie sanguina la nivelul ochilor si protejandu-i impotriva radiatiilor UV in exces.

 

Vitamina B6, Vitamina C, vitamina B1, biotina, niacina si iodul contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, Vitamina E, riboflavia, vitamina C si zincul contribuie de la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Zincul, fierul, vitamina C, vitamina B12 si vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Fierul contribuie la transportul normal al oxigenului in corp.

 

Mod de administrare:

1 comprimat pe zi, inghitit cu suficient lichid. Produsul este destinat adultilor.

 

Prezentare:

Cutie cu 56 de comprimate

 

Producator:

ZdrovitZdrovit Multivitamine si multiminerale (56 comprimate) <h2>Zdrovit Multivitamine si multiminerale (56 comprimate)</h2> <p>Comprimate cu vitamine si minerale imbogatite cu <strong>luteina</strong> si <strong>rutin</strong>, cu rolul de a proteja vasele sanguinede actiunea radicalilor liberi la nivelul ochilor. <strong>Rutinul</strong> asigura flexibilitatea peretilor celulelor vaselor sanguine, creste rezistenta si diminueaza permeabilitatea acestora. <strong>Luteina</strong> este un antioxidant important pentru vedere ajutand la o mai buna circulatie sanguina la nivelul ochilor si protejandu-i impotriva radiatiilor UV in exces.</p> <p> </p> <p><strong>Vitamina B6</strong>, <strong>Vitamina C</strong>, <strong>vitamina B1</strong>, <strong>biotina</strong>, <strong>niacina</strong> si <strong>iodul</strong> contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, <strong>Vitamina E</strong>, <strong>riboflavia</strong>, <strong>vitamina C</strong> si <strong>zincul</strong> contribuie de la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. <strong>Zincul</strong>, <strong>fierul</strong>, <strong>vitamina C</strong>, <strong>vitamina B12</strong> si <strong>vitamina B6</strong> contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. <strong>Fierul</strong> contribuie la transportul normal al oxigenului in corp.</p> <p> </p> <h3>Mod de administrare:</h3> <p>1 comprimat pe zi, inghitit cu suficient lichid. Produsul este destinat adultilor.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Cutie cu 56 de comprimate</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Zdrovit</p> <p></p>
11,73 lei
>