Walmark Degasil (32 capsule)

Pret redus
Walmark Degasil (32 capsule)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


Calmeaza si previne balonarea si flatulenta.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

27,22 lei

in loc de 30,86 lei

11 produse in stoc

Walmark Degasil (32 capsule)

Degasil este un dispozitiv medical, sub forma de capsule, care imbunatateste confortul intestinal si abdominal la persoanele cu tulburari gastro-intestinale legate de acumularea de gaz la nivel intestinal: balonare, meteorism si tensiune abdominala.

 

Degasil este pe baza de simeticona, substanta dovedita stiintific ca actioneaza prin reducerea tensiunii superficiale a bulelor de gaz prezente la nivel gastro-intestinal:

  • reduce acumularea de gaz la nivel intestinal, balonarea si flatulenta (acesta este un efect antispumant)
  • reduce umbrele produse de gaze la nivel intestinal (necesar in explorarile radio-imagistice).

 

Degasil poate fi folosit si pentru pregatirea in vederea examinarii medicale a abdomenului prin radiografie, ecografie sau endoscopie.

 

Compozitie:

Simeticona 257;5 mg, gelatina, glicerlo, dimeticona, dioxid de titan, , sorbet de potasiu, galben portocaliu S, azorubina.

 

Mod de utilizare:

  • Pentru ameliorarea tulburarilor gastro-intestinale: 1-2 capsule dupa fiecare masa principala, cu un pahar mare de apa.
  • In pregatirea pentru examinari cu scop de diagnostic: urmati recomandarile medicului.

 

Prezentare:

Cutie cu 32 de capsule.

 

Producator:

Walmark

Walmark Degasil (32 capsule) <h2>Walmark Degasil (32 capsule)</h2> <p>Degasil este un dispozitiv medical, sub forma de capsule, care imbunatateste confortul intestinal si abdominal la persoanele cu tulburari gastro-intestinale legate de acumularea de gaz la nivel intestinal: balonare, meteorism si tensiune abdominala.</p> <p> </p> <p>Degasil este pe baza de simeticona, substanta dovedita stiintific ca actioneaza prin reducerea tensiunii superficiale a bulelor de gaz prezente la nivel gastro-intestinal:</p> <ul> <li>reduce acumularea de gaz la nivel intestinal, balonarea si flatulenta (acesta este un efect antispumant)</li> <li>reduce umbrele produse de gaze la nivel intestinal (necesar in explorarile radio-imagistice).</li> </ul> <p> </p> <p>Degasil poate fi folosit si pentru pregatirea in vederea examinarii medicale a abdomenului prin radiografie, ecografie sau endoscopie.</p> <p> </p> <h3>Compozitie:</h3> <p>Simeticona 257;5 mg, gelatina, glicerlo, dimeticona, dioxid de titan, , sorbet de potasiu, galben portocaliu S, azorubina.</p> <p> </p> <h3>Mod de utilizare:</h3> <ul> <li>Pentru ameliorarea tulburarilor gastro-intestinale: 1-2 capsule dupa fiecare masa principala, cu un pahar mare de apa.</li> <li>In pregatirea pentru examinari cu scop de diagnostic: urmati recomandarile medicului.</li> </ul> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Cutie cu 32 de capsule.</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Walmark</p>
24,89 lei
>