Walmark Prostenal Duo (60 capsule)

Pret redus
Walmark Prostenal Duo (60 capsule)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 6 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 6 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,20 lei.


Sprijina activitatea prostatei si functia reproductiva.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

67,22 lei

in loc de 76,22 lei

1 produs in stoc

Walmark Prostenal Duo (60 capsule)

Prostenal Duo contine extract standardizat de Saw Palmetto (Serenoa repens). Acesta contribuie la functionarea normala a prostatei, sprijinind functia urinara si pe cea reproductiva.

 

Extractul standardizat de Saw Palmetto (Serenoa repens) este recomandat ca sursa de acizi grasi si steroli, ceea ce confera produsului o gama larga de efecte benefice asupra sanatatii barbatilor. Extractul de Saw Palmetto (Serenoa repens) contribuie la normalizarea fluxului urinar ajutand la ameliorarea fluxului urinar slab si intermitent.

 

Efecte:

  • Contribuie la functionarea normala a prostatei
  • Sprijina functia urinara si un flux urinar normal
  • Ajuta functia reproductiva 

 

Mod de administrare:

Se recomanda administrarea unei capsule pe zi, dupa masa, inghitita cu apa. Se recomanda administrarea pe o perioada de 3-6 saptamani.

 

Prezentare:

Cutie cu 60 de capsule.

 

Producator:

Walmark

Walmark Prostenal Duo (60 capsule) <h2>Walmark Prostenal Duo (60 capsule)</h2> <p>Prostenal Duo contine extract standardizat de Saw Palmetto (Serenoa repens). Acesta contribuie la functionarea normala a prostatei, sprijinind functia urinara si pe cea reproductiva.</p> <p> </p> <p>Extractul standardizat de Saw Palmetto (Serenoa repens) este recomandat ca sursa de acizi grasi si steroli, ceea ce confera produsului o gama larga de efecte benefice asupra sanatatii barbatilor. Extractul de Saw Palmetto (Serenoa repens) contribuie la normalizarea fluxului urinar ajutand la ameliorarea fluxului urinar slab si intermitent.</p> <p> </p> <h3>Efecte:</h3> <ul> <li>Contribuie la functionarea normala a prostatei</li> <li>Sprijina functia urinara si un flux urinar normal</li> <li>Ajuta functia reproductiva </li> </ul> <p> </p> <h3>Mod de administrare:</h3> <p>Se recomanda administrarea unei capsule pe zi, dupa masa, inghitita cu apa. Se recomanda administrarea pe o perioada de 3-6 saptamani.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Cutie cu 60 de capsule.</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Walmark</p>
61,47 lei
>