Walmark Urinal Balance (10 capsule)

Pret redus
Walmark Urinal Balance (10 capsule)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


Dubla protectie, in special dupa administrarea de antibiotice.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

23,82 lei

in loc de 27,01 lei

3 produse in stoc

Walmark Urinal Balance (10 capsule)

Urinal Balance este un produs inovator pentru sanatatea femeilor, pe baza de extract de merisor (Vaccinium macrocarpon) cunoscut si sub denumirea de afin american si bacterii benefice (Lactobacillus rhamnosus). Urinal Balance contine PACran, un ingredient activ extras din pudra de merisor.

 

Merisorul este o sursa bogata de bioflavonoide, compusi fenolici si alte substante naturale, precum antioxidanti. Antioxidantii ajuta la protectia tesuturilor si celulelor impotriva radicalilor liberi.

 

Mod de administare:

Ca supliment alimentar, 2 capsule pe zi, luate cu o cantitate suficienta de lichid.

 

Prezentare:

Cutie cu 10 capsule

 

Producator:

Walmark

Walmark Urinal Balance (10 capsule) <h2>Walmark Urinal Balance (10 capsule)</h2> <p>Urinal Balance este un produs inovator pentru sanatatea femeilor, pe baza de extract de merisor (Vaccinium macrocarpon) cunoscut si sub denumirea de afin american si bacterii benefice (Lactobacillus rhamnosus). Urinal Balance contine PACran, un ingredient activ extras din pudra de merisor.</p> <p> </p> <p>Merisorul este o sursa bogata de bioflavonoide, compusi fenolici si alte substante naturale, precum antioxidanti. Antioxidantii ajuta la protectia tesuturilor si celulelor impotriva radicalilor liberi.</p> <p> </p> <h3>Mod de administare:</h3> <p>Ca supliment alimentar, 2 capsule pe zi, luate cu o cantitate suficienta de lichid.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Cutie cu 10 capsule</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Walmark</p>
21,78 lei
>