Biofarm Urolitin (30 capsule moi gastrorezistente)

Pret redus
Biofarm Urolitin (30 capsule moi gastrorezistente)

Acest produs nu are puncte de loialitate.


Uleiuri naturale esentiale pentru un sistem urinar fara blocaje.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

7,18 lei

in loc de 8,15 lei

6 produse in stoc

Biofarm Urolitin (30 capsule moi gastrorezistente)

Actiune:

Urolitin este un amestec de uleiuri esentiale naturale care ajuta la buna functionare a cailor urinare si a rinichilor prin inlaturarea spasmelor musculaturii netede de la nivelul tractului urinar.

 

Urolitin, prin proprietatile sale, participa la usurarea manifestarilor neplacute asociate calculilor urinari. Utilizarea sa contribuie la mentinerea capacitatii normale de functionare a sistemului urinar.

 

Mod de utilizare:

Se recomanda administrarea a 1-2 capsule de 3-4 ori pe zi, in timpul meselor.

 

Prezentare:

Cutie cu 30 de capsule moi gastrorezistente.

 

Producator:

Biofarm

Biofarm Urolitin (30 capsule moi gastrorezistente) <h2>Biofarm Urolitin (30 capsule moi gastrorezistente)</h2> <h3>Actiune:</h3> <p>Urolitin este un amestec de uleiuri esentiale naturale care ajuta la buna functionare a cailor urinare si a rinichilor prin inlaturarea spasmelor musculaturii netede de la nivelul tractului urinar.</p> <p> </p> <p>Urolitin, prin proprietatile sale, participa la usurarea manifestarilor neplacute asociate calculilor urinari. Utilizarea sa contribuie la mentinerea capacitatii normale de functionare a sistemului urinar.</p> <p> </p> <h3>Mod de utilizare:</h3> <p>Se recomanda administrarea a 1-2 capsule de 3-4 ori pe zi, in timpul meselor.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Cutie cu 30 de capsule moi gastrorezistente.</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Biofarm</p>
6,57 lei
>