Walmark Prostenal Perfect (30 Capsule)

Pret redus
Walmark Prostenal Perfect (30 Capsule)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 4 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 4 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,80 lei.


Scapati rapid si usor de simptomele unei prostate marite

Mai multe detalii

Pret redus -11.54%

45,65 lei

in loc de 51,61 lei

Disponibilitate: Stoc limitat

3 produse in stoc

Walmark Prostenal Perfect (30 Capsule)

Cu Prostenal Perfect, efectele neplacute ale maririi in volum a prostatei dispar. Datorita combinatiei unice de trei componente active naturale, numita Perfect Complex, Prostenal Perfect va ajuta sa scapati rapid si usor de simptomele unei prostate marite: imposibilitatea mentinerii unui jet urinar normal, urinare intermitenta sau urinarile multiple in timpul noptii, senzatia de urinare incompleta.

 

Afectiunile prostatei se manifesta prin urinari frecvente, intrerupte si uneori dureroase (in special noaptea), prin cresterea efortului de a urina si prin senzatia de urinare incompleta. Asocierea extractelor din Saw Palmetto si din radacina de Urtica dioica este, pe baza studiilor stiintifice efectuate, de un mare ajutor in hiperplazia benigna de prostata – continutul lor in Prostenal.

 

Indicatii.

  • efect favorabil asupra sanatatii prostatei si reduce riscul aparitiei cancerului de prostata
  • asigura o buna urinare
  • mentine sanatatea prostatei, contribuie la reducerea efectelor negative date de modificarile oxidative ale celulelor și tesutului prostatei, responsabile de marirea in volum a acesteia.
  • ajuta la mentinerea echilibrului metabolic al hormonilor sexuali masculini.

 

Mod de utilizare.

Ca supliment alimentar, cate 1-2 capsule pe zi, inghitite cu apa. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa 3-6 saptamani.

 

Prezentare:

Cutie cu 30 de tablete

 

Producator:

Walmark

Walmark Prostenal Perfect (30 Capsule) <h2>Walmark Prostenal Perfect (30 Capsule)</h2> <p>Cu Prostenal Perfect, efectele neplacute ale maririi in volum a prostatei dispar. Datorita combinatiei unice de trei componente active naturale, numita Perfect Complex, Prostenal Perfect va ajuta sa scapati rapid si usor de simptomele unei prostate marite: imposibilitatea mentinerii unui jet urinar normal, urinare intermitenta sau urinarile multiple in timpul noptii, senzatia de urinare incompleta.</p> <p> </p> <p>Afectiunile prostatei se manifesta prin urinari frecvente, intrerupte si uneori dureroase (in special noaptea), prin cresterea efortului de a urina si prin senzatia de urinare incompleta. Asocierea extractelor din Saw Palmetto si din radacina de Urtica dioica este, pe baza studiilor stiintifice efectuate, de un mare ajutor in hiperplazia benigna de prostata – continutul lor in Prostenal.</p> <p> </p> <h3>Indicatii.</h3> <ul> <li>efect favorabil asupra sanatatii prostatei si reduce riscul aparitiei cancerului de prostata</li> <li>asigura o buna urinare</li> <li>mentine sanatatea prostatei, contribuie la reducerea efectelor negative date de modificarile oxidative ale celulelor și tesutului prostatei, responsabile de marirea in volum a acesteia.</li> <li>ajuta la mentinerea echilibrului metabolic al hormonilor sexuali masculini.</li> </ul> <p> </p> <h3>Mod de utilizare.</h3> <p>Ca supliment alimentar, cate 1-2 capsule pe zi, inghitite cu apa. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa 3-6 saptamani.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Cutie cu 30 de tablete</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Walmark</p>
41,62 lei
>