Sanagel (50g)

Pret redus
Sanagel (50g)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 8 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 8 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,60 lei.


Gel pentru lubrifierea si ingrijirea mucoasei vaginale

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

80,41 lei

in loc de 91,18 lei

Disponibilitate: 1

1 produs in stoc

Sanagel (50 g)

SanaGel se foloseste la lubrifierea si ingrijirea mucoasei vaginale, contribuind la mentinerea si refacerea valorii normale a H-ului precum si a eubiozei florei vaginale (ca suport al imunitatii).

 

Gelul pe baza de apa lubrifiaza mucoasa vaginala. Astfel se pot indeparta cu usurinta problemele legate de uscaciunea vaginala precum mancarimile, arsurile si disconfortul la contactul sexual.

 

Lactobacilii si acidul lactic, ambele componente ale florei vaginale fiziologice, refac si mentin, dupa folosirea gelului, flora vaginala. Lactobacilii sunt componente ale imunitatii vaginale naturale. Cel mai important mecanism de aparare este formarea acidului lactic care determina scaderea valorii pH-ului. Un pH stabil al vaginului, in zona acida, impiedica dezvoltarea bacteriilor nocive si reduce pericolul unei infectii.

 

Pentru scaderea rapida a valorii pH-ului, produsul contine si acid lactic. In cele din urma, glucoza continuta de produs, este la randul ei transformata in acid lactic de catre lactobacili.

 

Mod de utilizare:

  • Lubrifierea si ingrijirea mucoasei vaginale: se foloseste o data pe zi, cu ajutoul aplicatorului.
  • Refacerea si mentinerea florei vaginale: o data pe zi, inainte de culcare, cu ajutorul aplicatorului. Se foloseste timp de 8 zile.


Compozitie:

Apa purificata, Carboximetilceluloza, Glucoza, Lactobacillus rhamnosus (bacterie lactica), Aroma, Benzoat de sodiu, Pepton de Soia si Acid lactic.

 

Prezentare:

Tub de 50 de g, cu 8 aplicatoare de unica folosinta.

 

Producator:

MIP Pharma

Sanagel (50g) <h2>Sanagel (50 g)</h2> <p>SanaGel se foloseste la lubrifierea si ingrijirea mucoasei vaginale, contribuind la mentinerea si refacerea valorii normale a H-ului precum si a eubiozei florei vaginale (ca suport al imunitatii).</p> <p> </p> <p>Gelul pe baza de apa lubrifiaza mucoasa vaginala. Astfel se pot indeparta cu usurinta problemele legate de uscaciunea vaginala precum mancarimile, arsurile si disconfortul la contactul sexual.</p> <p> </p> <p>Lactobacilii si acidul lactic, ambele componente ale florei vaginale fiziologice, refac si mentin, dupa folosirea gelului, flora vaginala. Lactobacilii sunt componente ale imunitatii vaginale naturale. Cel mai important mecanism de aparare este formarea acidului lactic care determina scaderea valorii pH-ului. Un pH stabil al vaginului, in zona acida, impiedica dezvoltarea bacteriilor nocive si reduce pericolul unei infectii.</p> <p> </p> <p>Pentru scaderea rapida a valorii pH-ului, produsul contine si acid lactic. In cele din urma, glucoza continuta de produs, este la randul ei transformata in acid lactic de catre lactobacili.</p> <p> </p> <h3>Mod de utilizare:</h3> <ul> <li>Lubrifierea si ingrijirea mucoasei vaginale: se foloseste o data pe zi, cu ajutoul aplicatorului.</li> <li>Refacerea si mentinerea florei vaginale: o data pe zi, inainte de culcare, cu ajutorul aplicatorului. Se foloseste timp de 8 zile.</li> </ul> <p><strong><br /></strong></p> <h3>Compozitie:</h3> <p>Apa purificata, Carboximetilceluloza, Glucoza, Lactobacillus rhamnosus (bacterie lactica), Aroma, Benzoat de sodiu, Pepton de Soia si Acid lactic.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Tub de 50 de g, cu 8 aplicatoare de unica folosinta.</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>MIP Pharma</p>
73,53 lei
>