Klorane Sampon cu extract din frunze de Mirt (200 ml)

Pret redus
Klorane Sampon cu extract din frunze de Mirt (200 ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 3 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 3 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,60 lei.


Recomandat pentru matreata grasa, cu iritatii ale pielii capului

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

31,94 lei

in loc de 36,22 lei

Disponibilitate: Stoc limitat

1 produs in stoc

Klorane sampon cu extract de mirt (200 ml)

Indicatii: 

Mirtul (Myrtus communis L.) este o planta raspandita pe intreg litoralul mediteranean. Contine polifenoli (tanin si flavonoide). Extractul obtinut din frunze si din fructe are un efect puternic de curatare si combatere a matretei.

Placut parfumat, samponul impotriva matretii cu extract de mirt elimina rapid matreata grasa, absoarbe excesul de sebum si calmeaza mancarimile.

Baza sa moale de spalare respecta parul si faciliteaza coafarea: parul redevine imediat lejer, stralucitor si matasos.


Mod de administrare: 

Este suficienta o singura aplicare.

Pentru tratament intensiv: utilizati-l timp de 3 saptamani, de 3 ori pe saptamana. Lasati-l sa actioneze 3 minute.

Pentru tratament de întretinere: o aplicare pe saptamana.

 

Prezentare: 

Flacon de 200 ml

 

Producator:

Laboratoarele Klorane


Klorane Sampon cu extract din frunze de Mirt (200 ml) <h2>Klorane sampon cu extract de mirt (200 ml)</h2> <h3>Indicatii: </h3> <p>Mirtul (Myrtus communis L.) este o planta raspandita pe intreg litoralul mediteranean. Contine polifenoli (tanin si flavonoide). Extractul obtinut din frunze si din fructe are un efect puternic de curatare si combatere a matretei.</p> <p>Placut parfumat, samponul impotriva matretii cu extract de mirt elimina rapid matreata grasa, absoarbe excesul de sebum si calmeaza mancarimile.</p> <p>Baza sa moale de spalare respecta parul si faciliteaza coafarea: parul redevine imediat lejer, stralucitor si matasos.</p> <h3><br />Mod de administrare: </h3> <p>Este suficienta o singura aplicare.</p> <p>Pentru tratament intensiv: utilizati-l timp de 3 saptamani, de 3 ori pe saptamana. Lasati-l sa actioneze 3 minute.</p> <p>Pentru tratament de întretinere: o aplicare pe saptamana.</p> <p> </p> <h3>Prezentare: </h3> <p>Flacon de 200 ml</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Laboratoarele Klorane<br /></p>
29,21 lei
>