Glaxosmithkline Ascovit (capsuna/portocala/piersica, 20 Comprimate)

Pret redus
Glaxosmithkline Ascovit (capsuna/portocala/piersica, 20 Comprimate)

Acest produs nu are puncte de loialitate.


Supliment alimentar cu vitamina C, cu gust placut de fructe.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

5,83 lei

in loc de 6,61 lei

Disponibilitate: Stoc limitat

1 produs in stoc

Glaxosmithkline Ascovit (capsuna/portocala/piersica, 20 comprimate) 


Vitamina C (acidul ascorbic) are un puternic efect antioxidant, participand la distrugerea radicalilor liberi si ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar, crescand rezistenta organismului la infectii. In plus, vitamina C favorizeaza depunerea calciului in oase, intervine in formarea colagenului si creste rezistenta capilarelor, fiind un excelent tonic al capilarelor.

 

Indicatii:

Supliment alimentar util in carenta de vitamina C care poate aparea la copii si adulti datorita unei alimentatii necorespunzatoare.

 

Mod de administrare:

  • Adulti: 1-3 comprimate/zi.
  • Copii peste 3 ani: 1-2 comprimate/zi (se va administra la recomandarea medicului de familie sau a medicului cu specialitatea pediatrie).

Comprimatele se lasa sa se topeasca lent in gura sau se mesteca. Se recomanda consumul zilnic.

A nu se depasi doza zilnica recomandata.

 

Prezentare:

Flacon cu 20 de comprimate

 

Producator:

GlaxoSmithKline

Glaxosmithkline Ascovit (capsuna/portocala/piersica, 20 Comprimate) <h2>Glaxosmithkline Ascovit (capsuna/portocala/piersica, 20 comprimate) </h2> <p><strong><br /></strong></p> <p>Vitamina C (acidul ascorbic) are un puternic efect antioxidant, participand la distrugerea radicalilor liberi si ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar, crescand rezistenta organismului la infectii. In plus, vitamina C favorizeaza depunerea calciului in oase, intervine in formarea colagenului si creste rezistenta capilarelor, fiind un excelent tonic al capilarelor.</p> <p> </p> <h3>Indicatii:</h3> <p>Supliment alimentar util in carenta de vitamina C care poate aparea la copii si adulti datorita unei alimentatii necorespunzatoare.</p> <p> </p> <h3>Mod de administrare:</h3> <ul> <li><strong>Adulti</strong>: 1-3 comprimate/zi.</li> <li><strong>Copii peste 3 ani</strong>: 1-2 comprimate/zi (se va administra la recomandarea medicului de familie sau a medicului cu specialitatea pediatrie).</li> </ul> <p>Comprimatele se lasa sa se topeasca lent in gura sau se mesteca. Se recomanda consumul zilnic.</p> <p>A nu se depasi doza zilnica recomandata.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Flacon cu 20 de comprimate</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>GlaxoSmithKline</p>
5,33 lei
>