Gerovital Plant Lotiune Regeneranta Cu Petroleum (100 Ml)

Pret redus
Gerovital Plant Lotiune Regeneranta Cu Petroleum (100 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 lei.


Lotiune regeneranta cu petroleum

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

21,10 lei

in loc de 23,93 lei

Disponibilitate: Stoc limitat

1 produs in stoc

GEROVITAL PLANT LOTIUNE REGENERANTA CU PETROLEUM (100 ml)

 

Zi de zi parul este supus agresiunii cauzate de poluare, radiatii UV, tratament termic, componente chimice, etc. Principiile active stimuleaza circulatia sanguina la nivelul scalpului, avand astfel un efect pozitiv si asupra procesului de crestere a parului. In acelasi timp, ea intareste firul de par, hranindu-l si hidratandu-l.

 

Indicatii. Indiferent de tipul parului tau, tratament ete indicat persoanelor care constata devitalizarea firului de par, un aspect tern al parului sau chiar mai neplacut, caderea parului nu mai este in limitele normalului. Rezultat: combate caderea parului, stimuleaza cresterea sanatoasa a acestuia, intareste structura firului de par.

 

Mod de aplicare. Lotiunea se aplica cu ajutorul unui tampon de vata pe pielea capului si pe toata lungimea firului de par. Se maseaza bine, iar apoi lasa sa actioneze timp de 3-4 ore. Spala bine pe urma cu Samponul regenerant. Dupa limpezire, pulverizeaza Ser pentru varfuri deteriorate.

In functie de gradul de degradare al parului, se recomanda aplicarea acestui tratament local, o data - de doua ori pe saptamana, timp de 3-4 luni.

 

Prezentare: 100 ml

Producator: Farmec S.A.

Gerovital Plant Lotiune Regeneranta Cu Petroleum (100 Ml) <p><strong>GEROVITAL PLANT LOTIUNE REGENERANTA CU PETROLEUM (100 ml)</strong></p> <p> </p> <p>Zi de zi parul este supus agresiunii cauzate de poluare, radiatii UV, tratament termic, componente chimice, etc. Principiile active stimuleaza circulatia sanguina la nivelul scalpului, avand astfel un efect pozitiv si asupra procesului de crestere a parului. In acelasi timp, ea intareste firul de par, hranindu-l si hidratandu-l.</p> <p> </p> <p><strong>Indicatii</strong>. Indiferent de tipul parului tau, tratament ete indicat persoanelor care constata devitalizarea firului de par, un aspect tern al parului sau chiar mai neplacut, caderea parului nu mai este in limitele normalului. Rezultat: combate caderea parului, stimuleaza cresterea sanatoasa a acestuia, intareste structura firului de par.</p> <p> </p> <p><strong>Mod de aplicare</strong>. Lotiunea se aplica cu ajutorul unui tampon de vata pe pielea capului si pe toata lungimea firului de par. Se maseaza bine, iar apoi lasa sa actioneze timp de 3-4 ore. Spala bine pe urma cu Samponul regenerant. Dupa limpezire, pulverizeaza Ser pentru varfuri deteriorate.</p> <p>In functie de gradul de degradare al parului, se recomanda aplicarea acestui tratament local, o data - de doua ori pe saptamana, timp de 3-4 luni.</p> <p> </p> <p><strong>Prezentare:</strong> 100 ml</p> <p><strong>Producator: </strong>Farmec S.A.</p>
19,30 lei
>