Gerovital H3 Crema Grasa Regeneranta Pentru Maini (100 Ml)

Pret redus
Gerovital H3 Crema Grasa Regeneranta Pentru Maini (100 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Protejeaza pielea mainilor impotriva actiunii agresive a factorilor de mediu si a agentilor chimici.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

12,50 lei

in loc de 14,17 lei

Disponibilitate: 1

1 produs in stoc

GEROVITAL H3 CREMA GRASA REGENERANTA PENTRU MAINI (100 ml)

Prin structura ei lejera, crema nu lasa senzatia de film gras la aplicare, pielea ramanand neteda si catifelata.

Vitamina F, un concentrat de Acizi Grasi esentiali nesaturati este socotita ca biocatalizator al metabolismului substantelor grase, avand rol in mentinerea integritatii pielii.

Uleiul de Silicon formeaza la suprafata pielii un film cu rol emolient si protector care impiedica pierderea apei mentinand hidratarea constanta a epidermei.

Indicatii. Gratie formularii complexe, bogata in principii active atent selectionate -Hialuronat de Sodiu, Extract de Castraveti, Vitamine E si Ulei silicon:

- hidrateaza intens,

- emoliaza,

- tonifica,

- protejeaza pielea mainilor impotriva actiunii agresive a factorilor de mediu si a agentilor chimici.

Mod de aplicare. Se aplica pe pielea umeda, prin masaj usor, lasand o senzatie placuta de catifelare.

Producator:

Farmec S.A.

Gerovital H3 Crema Grasa Regeneranta Pentru Maini (100 Ml) <p><strong>GEROVITAL H3 CREMA GRASA REGENERANTA PENTRU MAINI (100 ml)</strong></p> <p>Prin structura ei lejera, crema nu lasa senzatia de film gras la aplicare, pielea ramanand neteda si catifelata.</p> <p><strong>Vitamina F</strong>, un concentrat de Acizi Grasi esentiali nesaturati este socotita ca biocatalizator al metabolismului substantelor grase, avand rol in mentinerea integritatii pielii.</p> <p><strong>Uleiul de Silicon</strong> formeaza la suprafata pielii un film cu rol emolient si protector care impiedica pierderea apei mentinand hidratarea constanta a epidermei.</p> <p><strong>Indicatii</strong>. Gratie formularii complexe, bogata in principii active atent selectionate -Hialuronat de Sodiu, Extract de Castraveti, Vitamine E si Ulei silicon:</p> <p>- hidrateaza intens,</p> <p>- emoliaza,</p> <p>- tonifica,</p> <p>- protejeaza pielea mainilor impotriva actiunii agresive a factorilor de mediu si a agentilor chimici.</p> <p><strong>Mod de aplicare</strong>. Se aplica pe pielea umeda, prin masaj usor, lasand o senzatie placuta de catifelare.</p> <p><strong>Producator:</strong></p> <p>Farmec S.A.</p>
11,43 lei
>