Vichy Tratament Antiperspirant Eficacitate 7 Zile (30 Ml)

Pret redus
Vichy Tratament Antiperspirant Eficacitate 7 Zile (30 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 3 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 3 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,60 lei.


Ulitizand produsul, zona axilara ramane uscata si proaspata, transpiratia regreseaza cate un nivel inferior

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

39,69 lei

in loc de 45,01 lei

Disponibilitate: Stoc limitat

3 produse in stoc

VICHY TRATAMENT ANTIPERSPIRANT EFICACITATE 7 ZILE (30 ml)

Tratamentul cu eficacitate 7 zile de la Vichy contine o noua generatie de substante active cu o forma micronizata, aceasta fiind de doua ori mai mica decat substantele clasice care actioneaza contra glandelor sudoripare. Are o textura cremoasa, non-grasa care patrunde in piele fara a lasa urme.

Indicatii. Ulitizand produsul, zona axilara ramane uscata si proaspata, transpiratia regreseaza cate un nivel inferior.

Mod de utilizare. Se aplica crema intr-un strat fin pe pielea uscata, curata si neiritata.

Producator:

Vichy Laboratoires

Vichy Tratament Antiperspirant Eficacitate 7 Zile (30 Ml) <p><strong>VICHY TRATAMENT ANTIPERSPIRANT EFICACITATE 7 ZILE (30 ml)</strong></p> <p>Tratamentul cu eficacitate 7 zile de la Vichy contine o noua generatie de substante active cu o forma micronizata, aceasta fiind de doua ori mai mica decat substantele clasice care actioneaza contra glandelor sudoripare. Are o textura cremoasa, non-grasa care patrunde in piele fara a lasa urme.</p> <p><strong>Indicatii</strong>. Ulitizand produsul, zona axilara ramane uscata si proaspata, transpiratia regreseaza cate un nivel inferior.</p> <p><strong>Mod de utilizare</strong>. Se aplica crema intr-un strat fin pe pielea uscata, curata si neiritata.</p> <p><strong>Producator:</strong></p> <p>Vichy Laboratoires</p>
36,30 lei
>