Acm Viticolor Gel Corector pentru camuflaj (50 Ml)

Pret redus
Acm Viticolor Gel Corector pentru camuflaj (50 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 5 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 5 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,00 lei.


Conceput special pentru camuflajul zonelor decolorate ale tegumentului

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

59,55 lei

in loc de 67,53 lei

Produs indisponibil

Acm Viticolor Gel Corector pentru camuflaj (50 Ml)


Gelul corector Viticolor a fost conceput special pentru camuflajul zonelor decolorate ale tegumentului.

 

Proprietati:

Gelul Viticolor asociaza:

  • agenti coloranti ce ofera o colorare imediata pielii, permitand vizualizarea zonei pe care se aplica gelul;
  • agenti de pigmentare (DHA si Erituloza) ce asigura o colorare mai profunda, uniforma si durabila. Aceasta colorare apare dupa cateva ore de la aplicare.

 

Mod de utilizare:

Gelul se intinde pe zona afectata cu ajutorul aplicatorului din cutie. Folosind partea plata a periei, intindeti gelul din centrul zonei depigmentate catre periferie cu miscari circulare, fara a depasi marginile zonei depigmentate. Lasati sa se usuce. Dupa 8 ore, daca culoarea rezultata este prea deschisa, se poate face o noua aplicare a gelului, pana la obtinerea nuantei dorite.

Culoarea astfel obtinuta dureaza intre 4-6 zile. Daca se reinnnoieste aplicarea la fiecare 4 zile, culoarea se mentine timp mai indelungat.

 

Prezentare:

Tub de 50 ml

 

Producator:

ACM

Acm Viticolor Gel Corector pentru camuflaj (50 Ml) <h2>Acm Viticolor Gel Corector pentru camuflaj (50 Ml)</h2> <p><strong><br /></strong></p> <p>Gelul corector Viticolor a fost conceput special pentru camuflajul zonelor decolorate ale tegumentului.</p> <p> </p> <h3>Proprietati:</h3> <p>Gelul Viticolor asociaza:</p> <ul> <li>agenti coloranti ce ofera o colorare imediata pielii, permitand vizualizarea zonei pe care se aplica gelul;</li> <li>agenti de pigmentare (DHA si Erituloza) ce asigura o colorare mai profunda, uniforma si durabila. Aceasta colorare apare dupa cateva ore de la aplicare.</li> </ul> <p> </p> <h3>Mod de utilizare:</h3> <p>Gelul se intinde pe zona afectata cu ajutorul aplicatorului din cutie. Folosind partea plata a periei, intindeti gelul din centrul zonei depigmentate catre periferie cu miscari circulare, fara a depasi marginile zonei depigmentate. Lasati sa se usuce. Dupa 8 ore, daca culoarea rezultata este prea deschisa, se poate face o noua aplicare a gelului, pana la obtinerea nuantei dorite.</p> <p>Culoarea astfel obtinuta dureaza intre 4-6 zile. Daca se reinnnoieste aplicarea la fiecare 4 zile, culoarea se mentine timp mai indelungat.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Tub de 50 ml</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>ACM</p>
54,46 lei
>