Ivatherm Ivahidra+ Gel De Spalare (200 Ml, Flacon Cu Pompita)

Pret redus
Ivatherm Ivahidra+ Gel De Spalare (200 Ml, Flacon Cu Pompita)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 4 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 4 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,80 lei.


Ivahidra+ gel de spalare este recomandat pentru piele sensibila, uscata cu tendinta atopica. Indicat in igiena zilnica a pielii uscate, foarte uscate si atopice - pentru fata si corp.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

40,98 lei

in loc de 46,46 lei

Disponibilitate: 1

1 produs in stoc

Ivatherm Ivahidra+ Gel De Spalare (200 Ml, Flacon Cu Pompita)

Indicatii:

  • Formula non-detergenta, cu o inalta toleranta, imbogatita cu activi hidratanti asigura curatarea si hidratarea pielii uscate si sensibile a bebelusilor, copiilor si adultilor.
  • Curata pielea, calmeaza senzatia de mincarime si iritatie a pielii. Este restructuranta si hidratanta datorita ingredientilor sai activi.

 

Mod de utilizare:

Aplicati pe pielea umeda de cite ori este necesar. Masati delicat pâna se formeaza spuma, apoi clatiti abundent cu apa.

 

Prezentare:

Flacon de 200 ml

 

Producator:

Laboratoarele Ivatherm - Apa Termala Herculane

Ivatherm Ivahidra+ Gel De Spalare (200 Ml, Flacon Cu Pompita) <h2>Ivatherm Ivahidra+ Gel De Spalare (200 Ml, Flacon Cu Pompita)</h2> <h3>Indicatii:</h3> <ul> <li>Formula non-detergenta, cu o inalta toleranta, imbogatita cu activi hidratanti asigura curatarea si hidratarea pielii uscate si sensibile a bebelusilor, copiilor si adultilor.</li> <li>Curata pielea, calmeaza senzatia de mincarime si iritatie a pielii. Este restructuranta si hidratanta datorita ingredientilor sai activi.</li> </ul> <p> </p> <h3>Mod de utilizare:</h3> <p>Aplicati pe pielea umeda de cite ori este necesar. Masati delicat pâna se formeaza spuma, apoi clatiti abundent cu apa.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Flacon de 200 ml</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Laboratoarele Ivatherm - Apa Termala Herculane</p>
37,47 lei
>