Ivatherm Crema Hidratanta Pentru Fata Spf 20 (50 Ml)

Pret redus
Ivatherm Crema Hidratanta Pentru Fata Spf 20 (50 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 4 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 4 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,80 lei.


Protejeaza si hraneste pielea sensibila, uscata si deshidratata

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

45,83 lei

in loc de 51,97 lei

Produs indisponibil

Ivatherm Crema Hidratanta Pentru Fata Spf 20 (50 Ml)

Este indicata atat copiilor , cat si adultilor, in special persoanelor cu piele deschisa la culoare, care sunt mai expuse actiunii nocive a razelor solare.

 

Indicatii:

  • Asigura protectia solara si hidratarea pielii sensibile, uscate si deshidratate.
  • In acelasi timp are efect nutritiv, antiinflamator si antibacterian.
  • Calmeaza senzatia de disconfort prin actiunea ingredientilor activi cu efect calmant.

 

Mod de utilizare:

Aplicati uniform inainte de expunerea la soare. Se reinnoieste aplicarea in caz de expunere prelungita. Este rezistenta la apa sau transpiratie. Constituie o excelenta baza de machiaj. Este foarte bine tolerata de pielea delicata a copiilor si bebelusilor.

 

Prezentare:

Tub de 50 ml

 

Producator:

Laboratoarele Ivatherm - Apa Termala Herculane

Ivatherm Crema Hidratanta Pentru Fata Spf 20 (50 Ml) <h2>Ivatherm Crema Hidratanta Pentru Fata Spf 20 (50 Ml)</h2> <p>Este indicata atat copiilor , cat si adultilor, in special persoanelor cu piele deschisa la culoare, care sunt mai expuse actiunii nocive a razelor solare.</p> <p> </p> <h3>Indicatii:</h3> <ul> <li>Asigura protectia solara si hidratarea pielii sensibile, uscate si deshidratate.</li> <li>In acelasi timp are efect nutritiv, antiinflamator si antibacterian.</li> <li>Calmeaza senzatia de disconfort prin actiunea ingredientilor activi cu efect calmant.</li> </ul> <p> </p> <h3>Mod de utilizare:</h3> <p>Aplicati uniform inainte de expunerea la soare. Se reinnoieste aplicarea in caz de expunere prelungita. Este rezistenta la apa sau transpiratie. Constituie o excelenta baza de machiaj. Este foarte bine tolerata de pielea delicata a copiilor si bebelusilor.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Tub de 50 ml</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Laboratoarele Ivatherm - Apa Termala Herculane</p>
41,91 lei
>