Ewopharma Revalid Balsam Pentru Par (250 Ml)

Pret redus
Ewopharma Revalid Balsam Pentru Par (250 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 5 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 5 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,00 lei.


Adaugand stralucire si volum, reconstruind structura firului deteriorat

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

57,67 lei

in loc de 65,40 lei

Disponibilitate: 1

4 produse in stoc

Ewopharma Revalid Balsam Pentru Par (250 Ml)

Indicatii si compozitie

Revalid Balsam este indicat pentru par uscat si deteriorat. Balsamul revitalizan Revalid este o formula speciala cu continut de proteine care ajuta la refacerea proteinelor naturale ale parului, reconstruind structura firului deteriorat, adaugand stralucire si volum.

 

Mod de utilizare

Dupa samponare si clatire, se aplica balsamul si se distribuie in mod egal pe toata suprafata parului. Se lasa 5 minute pentru a-si face efectul si se clateste cu apa din abundenta. Folosit cu regularitate dupa samponul Revalid, balsamul imbunatateste semnificativ beneficiile acestuia pe termen lung.

 

Prezentare:

Flacon de 250 ml

 

Producator:

Ewopharma

Ewopharma Revalid Balsam Pentru Par (250 Ml) <h2>Ewopharma Revalid Balsam Pentru Par (250 Ml)</h2> <h3>Indicatii si compozitie</h3> <p>Revalid Balsam este indicat pentru par uscat si deteriorat. Balsamul revitalizan Revalid este o formula speciala cu continut de proteine care ajuta la refacerea proteinelor naturale ale parului, reconstruind structura firului deteriorat, adaugand stralucire si volum.</p> <p> </p> <h3>Mod de utilizare</h3> <p>Dupa samponare si clatire, se aplica balsamul si se distribuie in mod egal pe toata suprafata parului. Se lasa 5 minute pentru a-si face efectul si se clateste cu apa din abundenta. Folosit cu regularitate dupa samponul Revalid, balsamul imbunatateste semnificativ beneficiile acestuia pe termen lung.</p> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Flacon de 250 ml</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Ewopharma</p>
52,74 lei
>