Gerovital Plant Kit De Tratament Pentru Regenerarea Parului (10 Fiole X 5g, 10 Fiole X 10g)

Pret redus
Gerovital Plant Kit De Tratament Pentru Regenerarea Parului (10 Fiole X 5g, 10 Fiole X 10g)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 5 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 5 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,00 lei.


Kitul pentru regenerarea parului actioneaza prin: - Vitaminele A, E si B5, care actioneaza pentru restructurarea parului degradat

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

54,17 lei

in loc de 61,42 lei

Disponibilitate: 1

3 produse in stoc

Gerovital Plant Kit De Tratament Pentru Regenerarea Parului (10 Fiole X 5g, 10 Fiole X 10g)

Kitul de la Gerovital Plant este un produs cosmetic pentru uz extern, adresat atat femeilor cat si barbatilor, care se confrunta cu probleme ale parului legate de lipsa vitalitatii acestuia, caderea parului, uscarea scalpului ori ingrasarea excesiva.

 

Indicatii si compozitie:

Kitul pentru regenerarea parului actioneaza prin:

  • Vitaminele A, E si B5, care actioneaza pentru restructurarea parului degradat.
  • Extractele vegetale cu eficacitate demonstrata in stimularea cresterii sanatoase a firului de par si prevenirea caderii parului.
    Hidrolizatul quaternizat de keratina, care reface structura firului de par, ofera luciu, protectie si creste rezistenta la rupere.

 

Mod de utilizare:

Amesteca intr-un recipient continutul din 2 fiole ( Ser 1 si Ser 2) pana capata o consistenta cremoasa. Solutia obtinuta se aplica printr-un masaj usor, pe toata pielea capului si de-a lungul firului de par, pe parul umed, proaspat spalat. Asteapta 10 minute si apoi limpezeste.

Pentru eficacitate ridicata, aplica tratamentul de 2 ori pe saptamana, pe o durata de minim 2 luni.

 

Rezultat:

Principiile active din formulele concentrate ale celor doua seruri se combina si actioneaza sinergic pentru: imbunatatirea circulatiei la nivel capilar, normalizarea secretiei glandelor sebacee, prevenirea caderii parului, stimularea cresterii sanatoase a firului de par.

 

Recomandare:

Acest tratament, aplicat corect, respectand instructiunile, actioneaza eficient asupra cauzei problemelor aparute in structura firului de par si asupra scalpului, eliminandu-le.

 

Producator:

Farmec S.A.

Gerovital Plant Kit De Tratament Pentru Regenerarea Parului (10 Fiole X 5g, 10 Fiole X 10g) <h2>Gerovital Plant Kit De Tratament Pentru Regenerarea Parului (10 Fiole X 5g, 10 Fiole X 10g)</h2> <p>Kitul de la Gerovital Plant este un produs cosmetic pentru uz extern, adresat atat femeilor cat si barbatilor, care se confrunta cu probleme ale parului legate de lipsa vitalitatii acestuia, caderea parului, uscarea scalpului ori ingrasarea excesiva.</p> <p> </p> <h3>Indicatii si compozitie:</h3> <p>Kitul pentru regenerarea parului actioneaza prin:</p> <ul> <li>Vitaminele A, E si B5, care actioneaza pentru restructurarea parului degradat.</li> <li>Extractele vegetale cu eficacitate demonstrata in stimularea cresterii sanatoase a firului de par si prevenirea caderii parului.<br />Hidrolizatul quaternizat de keratina, care reface structura firului de par, ofera luciu, protectie si creste rezistenta la rupere.</li> </ul> <p> </p> <h3>Mod de utilizare:</h3> <p>Amesteca intr-un recipient continutul din 2 fiole ( Ser 1 si Ser 2) pana capata o consistenta cremoasa. Solutia obtinuta se aplica printr-un masaj usor, pe toata pielea capului si de-a lungul firului de par, pe parul umed, proaspat spalat. Asteapta 10 minute si apoi limpezeste.</p> <p>Pentru eficacitate ridicata, aplica tratamentul de 2 ori pe saptamana, pe o durata de minim 2 luni.</p> <p> </p> <h3>Rezultat:</h3> <p>Principiile active din formulele concentrate ale celor doua seruri se combina si actioneaza sinergic pentru: imbunatatirea circulatiei la nivel capilar, normalizarea secretiei glandelor sebacee, prevenirea caderii parului, stimularea cresterii sanatoase a firului de par.</p> <p> </p> <h3>Recomandare:</h3> <p>Acest tratament, aplicat corect, respectand instructiunile, actioneaza eficient asupra cauzei problemelor aparute in structura firului de par si asupra scalpului, eliminandu-le.</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Farmec S.A.</p>
49,53 lei
>