Gerovital Plant Tratament Ser Hidratant Termoprotector (150 Ml, Flacon Cu Pulverizator)

Pret redus
Gerovital Plant Tratament Ser Hidratant Termoprotector (150 Ml, Flacon Cu Pulverizator)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 lei.


Serul protejeaza fiecare fir de par de temperaturile extreme ale aparaturilor de coafare.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

13,89 lei

in loc de 15,75 lei

Disponibilitate: Stoc limitat

1 produs in stoc

GEROVITAL PLANT TRATAMENT SER HIDRATANT TERMOPROTECTOR (150 ml, flacon cu pulverizator)


Parul este cel mai expus actiunii razelor solare si cel mai greu de protejat. Temperaturile ridicate, de peste 120 °C, distrug keratina si reduc drastic continutul de apa. Parul devine uscat, despicat, casant, primeste un aspect nesanatos de par distrus.

 

Indicatii.

- Principiul de actiune al acestui ser are la baza conductivitatea foarte scazuta a peliculei protectoare ce o formeaza in jurul firului de par. Astfel, nivelul de hidratare a parului nu este afectat de folosirea foenului, ondulatorului, placii si de conditiile atmosferice de astazi: temperaturi extreme si radiatii UV. Serul protejeaza fiecare fir de par de temperaturile extreme ale aparaturilor de coafare.

- Mai mult decat atat, serul contine in formulare keratina si D-panthenol pentru hidratare si reconstructie.

 

Mod de utilizare.

Aplicati pe parul umed dupa fiecare spalare. Nu clatiti! Lasati sa actioneze 2-3 minute pentru fixarea panthenolului si a keratinei, necesare pentru hidratare si reconstructie. Folositi apoi aparatura de uscare/coafare.

 

Prezentare:

Flacon cu pulverizator de 150 ml

 

Producator:

Farmec S.A.

Gerovital Plant Tratament Ser Hidratant Termoprotector (150 Ml, Flacon Cu Pulverizator) <p><strong>GEROVITAL PLANT TRATAMENT SER HIDRATANT TERMOPROTECTOR (150 ml, flacon cu pulverizator)</strong></p> <p><strong><br /></strong></p> <p>Parul este cel mai expus actiunii razelor solare si cel mai greu de protejat. Temperaturile ridicate, de peste 120 °C, distrug keratina si reduc drastic continutul de apa. Parul devine uscat, despicat, casant, primeste un aspect nesanatos de par distrus.</p> <p> </p> <p><strong>Indicatii</strong>.</p> <p>- Principiul de actiune al acestui ser are la baza conductivitatea foarte scazuta a peliculei protectoare ce o formeaza in jurul firului de par. Astfel, nivelul de hidratare a parului nu este afectat de folosirea foenului, ondulatorului, placii si de conditiile atmosferice de astazi: temperaturi extreme si radiatii UV. Serul protejeaza fiecare fir de par de temperaturile extreme ale aparaturilor de coafare.</p> <p>- Mai mult decat atat, serul contine in formulare keratina si D-panthenol pentru hidratare si reconstructie.</p> <p> </p> <p><strong>Mod de utilizare</strong>.</p> <p>Aplicati pe parul umed dupa fiecare spalare. Nu clatiti! Lasati sa actioneze 2-3 minute pentru fixarea panthenolului si a keratinei, necesare pentru hidratare si reconstructie. Folositi apoi aparatura de uscare/coafare.</p> <p> </p> <p><strong>Prezentare:</strong></p> <p>Flacon cu pulverizator de 150 ml</p> <p> </p> <p><strong>Producator:</strong></p> <p>Farmec S.A.</p>
12,70 lei
>