Dar Al Dawa Hairgrow Solutie 5% Minoxidil Stimulator Al Cresterii Parului (50 Ml)

Pret redus
Dar Al Dawa Hairgrow Solutie 5% Minoxidil Stimulator Al Cresterii Parului (50 Ml)

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 6 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 6 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,20 lei.


Recomandat persoanelor care se confrunta cu probleme precum: alopecia androgenica, masculina si feminina; alopecia areata; consolidarea transplantului de par.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

61,04 lei

in loc de 69,22 lei

Produs indisponibil

Dar Al Dawa Hairgrow Solutie 5% Minoxidil Stimulator Al Cresterii Parului (50 Ml)

Indicatii:

Recomandat persoanelor care se confrunta cu probleme precum: alopecia androgenica, masculina si feminina; alopecia areata; consolidarea transplantului de par.

 

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la minoxidil sau la componentele vehiculului (propilen-glicol apa).

 

Precautii:

Pulverizarea accidentala a Hairgrow la nivelul ochilor poate provoca arsuri si iritatii. In cazul contactului cu ochii, cu mucoasele sau cu solutii de continuitate la nivelul pielii, zona trebuie imediat spalata. ingestia accidentala poate provoca efecte secundare cardiovasculare serioase: minoxidilul administrat oral produce un efect vasodilatator imediat, tahicardie.

 

Reactii adverse: Rareori reactii locale, alergice sau iritative. Sunt citate eritemul scalpului, comedoane, dermatite de contact, senzatie de arsura.

 

Dozaj si mod de utilizare.

  • Doza de 1 ml Hairgrow (8 pufuri) se aplica pe zona afectata a scalpului de doua ori pe zi, indiferent de marimea zonei ce trebuie tratata. Nu se aplica pe nici o alta zona a corpului. Doza totala zilnica nu trebuie sa depaseasca 2 ml. Aplicarea zilnica poate continua timp de 2-4 luni inainte de a se evidentia o crestere a parului. Rapiditatea si gradul de crestere al parului este variabil de la pacient la pacient. Revenirea la situatia dinainte a tratamentului poate sa apara in cazul incetarii acestuia dupa 3-4 luni. Cele mai bune rezultate se obtin la aplicarea continua timp de 8-12 luni. Uneori este necesara continuarea tratamentului si dupa aceasta data pentru a sustine cresterea.
  • Aplicare. Hairgrow se aplica pe scalpul uscat si se disperseaza solutia cu varful degetelor pentru a acoperi toata zona afectata. Se pulverizeaza 1 ml (8 pufuri) de 2 ori/zi. Nu se grabeste uscarea solutiei (de exemplu prin folosirea uscatorului de par), pentru ca poate diminua efectele. Dupa aplicarea Hairgrow-ului se spala imediat mainile.

 

Prezentare:

Flacon de 50 ml

 

Producator:

Dar Al Dawa

Dar Al Dawa Hairgrow Solutie 5% Minoxidil Stimulator Al Cresterii Parului (50 Ml) <h2>Dar Al Dawa Hairgrow Solutie 5% Minoxidil Stimulator Al Cresterii Parului (50 Ml)</h2> <h3>Indicatii:</h3> <p>Recomandat persoanelor care se confrunta cu probleme precum: alopecia androgenica, masculina si feminina; alopecia areata; consolidarea transplantului de par.</p> <p> </p> <h3>Contraindicatii:</h3> <p>Hipersensibilitate la minoxidil sau la componentele vehiculului (propilen-glicol apa).</p> <p> </p> <h3>Precautii:</h3> <p>Pulverizarea accidentala a Hairgrow la nivelul ochilor poate provoca arsuri si iritatii. In cazul contactului cu ochii, cu mucoasele sau cu solutii de continuitate la nivelul pielii, zona trebuie imediat spalata. ingestia accidentala poate provoca efecte secundare cardiovasculare serioase: minoxidilul administrat oral produce un efect vasodilatator imediat, tahicardie.</p> <p> </p> <p>Reactii adverse: Rareori reactii locale, alergice sau iritative. Sunt citate eritemul scalpului, comedoane, dermatite de contact, senzatie de arsura.</p> <p> </p> <h3>Dozaj si mod de utilizare.</h3> <ul> <li>Doza de 1 ml Hairgrow (8 pufuri) se aplica pe zona afectata a scalpului de doua ori pe zi, indiferent de marimea zonei ce trebuie tratata. Nu se aplica pe nici o alta zona a corpului. Doza totala zilnica nu trebuie sa depaseasca 2 ml. Aplicarea zilnica poate continua timp de 2-4 luni inainte de a se evidentia o crestere a parului. Rapiditatea si gradul de crestere al parului este variabil de la pacient la pacient. Revenirea la situatia dinainte a tratamentului poate sa apara in cazul incetarii acestuia dupa 3-4 luni. Cele mai bune rezultate se obtin la aplicarea continua timp de 8-12 luni. Uneori este necesara continuarea tratamentului si dupa aceasta data pentru a sustine cresterea.</li> <li>Aplicare. Hairgrow se aplica pe scalpul uscat si se disperseaza solutia cu varful degetelor pentru a acoperi toata zona afectata. Se pulverizeaza 1 ml (8 pufuri) de 2 ori/zi. Nu se grabeste uscarea solutiei (de exemplu prin folosirea uscatorului de par), pentru ca poate diminua efectele. Dupa aplicarea Hairgrow-ului se spala imediat mainile.</li> </ul> <p> </p> <h3>Prezentare:</h3> <p>Flacon de 50 ml</p> <p> </p> <h3>Producator:</h3> <p>Dar Al Dawa</p>
63,50 lei
>