Avene Gel Demachiant Spumant

Pret redus
Avene Gel Demachiant Spumant

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 6 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 6 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,20 lei.


Demachiant delicat, pe baza de apa minerala Avene, cu efecte antiiritante, calmante si antioxidante. Recomandat tenului normal sau mixt.

Mai multe detalii

Pret redus -11.81%

61,11 lei

in loc de 69,29 lei

Disponibilitate: Acest produs nu mai este in stoc

Compozitie:

 89% apa termala Avene. Contine micro-particule imbogatite cu vitamina E.

NU contine parabeni sau conservanti. 

 

Actiune:

Este recomandat pentru tenul normal sau mixt. Textura moalesi cremoasa il face deosebit de placut la aplicare, pentru inlaturarea machiazului sau a impuritatilor. Apa termala confera proprietati antiiritante si calmante demachiantului, iar microparticulele imbogatite cu vitamina E refac piele in profunzime. 

 

Modul de folosire:

Se aplică cu vârful degetelor umede pe faţă şi gât, apoi se clăteşte cu apă.

Se recomandă tratamentul combinat prin pulverizare cu apă termală.

 

Producator:

Laboratoires Avene

Avene Gel Demachiant Spumant <p><strong>Compozitie: </strong></p> <p><strong> </strong>89% apa termala Avene. Contine micro-particule imbogatite cu vitamina E.</p> <p>NU contine parabeni sau conservanti. </p> <p> </p> <p><strong>Actiune:</strong></p> <p>Este recomandat pentru tenul normal sau mixt. Textura moalesi cremoasa il face deosebit de placut la aplicare, pentru inlaturarea machiazului sau a impuritatilor. Apa termala confera proprietati antiiritante si calmante demachiantului, iar microparticulele imbogatite cu vitamina E refac piele in profunzime. </p> <p> </p> <p><strong>Modul de folosire:</strong></p> <p><strong> </strong>Se aplică cu vârful degetelor umede pe faţă şi gât, apoi se clăteşte cu apă.</p> <p>Se recomandă tratamentul combinat prin pulverizare cu apă termală.</p> <p> </p> <p><strong>Producator:</strong></p> <p>Laboratoires Avene</p>
55,88 lei
>